DOLAR 32,3458 0.25%
EURO 35,0958 -0.18%
ALTIN 2.307,701,34
BITCOIN 22855212,78%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika transfer haberi – Avrupa devinden Fenerbahçe’ye dev teklif! Başkan Ali Koç reddetti
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Son dakika transfer haberi – Avrupa devinden Fenerbahçe’ye dev teklif! Başkan Ali Koç reddetti

Son dakika transfer haberi – Avrupa devinden Fenerbahçe’ye dev teklif! Başkan Ali Koç reddetti

ABONE OL
Ağustos 1, 2021 23:24
Son dakika transfer haberi – Avrupa devinden Fenerbahçe’ye dev teklif! Başkan Ali Koç reddetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

SÜRPRİZ GELİŞME

Fenerbahçe, Süper Lig’de yeni sezonda 7 yıllık şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren sarı-lacivertli ekibe sürpriz teklif geldi.

İLK AŞAMADA 9 FUTBOLCU ELENDİ

Uzun süren çalışmalar sonunda sarı-lacivertli yönetim teknik direktör Vitor Pereira’yı takımın başına getirdi. Portekizli teknik adam mevcut kadrodaki şişkinliğin ardından 9 futbolcu ile yolları ayırma kararı aldı.

ad826x90

TRANSFER AÇIKLAMASI YAPTI

Başkan Ali Koç dün Divan Kurulu’nda yaptığı açıklamada transferdeki son durumla ilgili şu bilgiyi verdi: “Hocamız, kadroyu incelemek ve kimlerin gideceğini belirlemek istedi. Sahada her şeyini veren, terinin son damlasına kadar savaşan, hem sportif hem de özel hayatında sorumluluklarını bilerek yaşayan bir takım olmak zorundayız.

“SESSİZLİĞİMİZ ÜRKÜTMESİN”

Hocamız, takımdan ayrılmasını istediği oyuncuları aşağı yukarı belirledi. Transferdeki sessizliğimiz sizi ürkütmesin. Bunlar bilinçli adımlar” diye konuştu.

KESENİN AĞZINI AÇTILAR

Transfer limitindeki sorunu aşmak için takımdaki bazı oyuncuları satması gereken Fenerbahçe’de flaş gelişme yaşandı. Avrupa devi yıldız oyuncu için kesenin ağzını açtı.

INTER İLGİ KAĞIDI GÖNDERMİŞTİ

İtalyan devi Inter, Altay Bayındır için sarı-lacivertlilere ilgi kağıdı göndermişti. İtalyanlar’ın Fenerbahçe’nin kapısını çaldığı ve teklifi ilettiği öğrenildi.

10.5 MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER

Serie A’da mutlu sona ulaşan Inter, Altay Bayındır için Fenerbahçe’ye 10.5 milyon euro teklif etti. Fenerbahçe yönetiminin bu teklife yanıtı ise olumsuz oldu.

ad826x90

F.BAHÇE, FİYAT ARTIRMALARINI İSTEDİ

Sarı-lacivertliler bu rakamı az buldu ve İtalyanlar’dan fiyat artırmalarını istedi. Milli eldivene Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice’in yanı sıra Burak Yılmaz, Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı’nın takımı Lille ve Ajax da talip olmuştu.

KALESİNDE ADETA DEVLEŞTİ

Altay Bayındır, Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonda birçok maçta kalesinde devleşerek yaptığı önemli kurtarışlarla Fenerbahçe’ye önemli puanlar kazandırdı. Performansıyla A Milli Takım’a kadar yükseldi.

35 MAÇTA KALEYİ KORUDU

F.Bahçe ile geçen sezon 35 resmi maça çıkan Altay, 31 gol yedi. Elini kırmasına ve ameliyat olmasına rağmen sezonun son mücadelesine yetişip, A Milli Takım’ın EURO 2020 kadrosunda kendine yer buldu.

SANAL BAHİS HEMEN OYNA –

SANAL BAHİS HEMEN OYNA –

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.