DOLAR 32,3324 0.24%
EURO 35,0848 -0.14%
ALTIN 2.300,421,02
BITCOIN 22770020,42%
İstanbul
19°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Son dakika transfer haberi: Dünyaca ünlü yıldız Beşiktaş’a haber gönderdi! İstanbul’a getirtilecek
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Son dakika transfer haberi: Dünyaca ünlü yıldız Beşiktaş’a haber gönderdi! İstanbul’a getirtilecek

Son dakika transfer haberi: Dünyaca ünlü yıldız Beşiktaş’a haber gönderdi! İstanbul’a getirtilecek

ABONE OL
Ağustos 1, 2021 05:24
Son dakika transfer haberi: Dünyaca ünlü yıldız Beşiktaş’a haber gönderdi! İstanbul’a getirtilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

SERDAR SARIDAĞ

Salih Uçan, Kenan Karaman, Mehmet Topal ve Valentin Rosier’i transfer eden Beşiktaş’ta bir isim daha imzaya hazırlanıyor. Beşiktaş dünyaca ünlü futbolcuyla anlaşma sağladı.

ÜMRANİYE’DE KÖTÜ PROVA

Beşiktaş karşılaşmaya üstün başlasa da pozisyonları değerlendiren Kayserispor oldu. Sarı kırmızılılar 23 ve 29. dakikalarda Luckassen’in attığı gollerle devreyi 2-0 önde kapattı. 35, dakikada sakatlanan Welinton, yerini genç stoper Serdar’a bıraktı.

ad826x90

CENK TOSUN DA İZLEDİ

2’nci devreye değişikliklerle başlayan Sergen Yalçın, Utku, Vida, Rıdvan, Kartal Kayra, Oğuzhan ve Güven Yalçın’ın sahaya sürdü. Pozisyon bulmakta zorlanan siyah beyazlılara karşı, defans arkasına atılan toplarla etkili olan Kayserispor, 76. dakikada oyuna yeni giren Gökhan’ın attığı golle skoru 3-0’a getirdi. Mücadeleyi siyah beyazlılarla sözleşmesi sona eren Cenk Tosun da izledi.

ROSIER BİREYSEL ÇALIŞTI

Beşiktaş’a yeniden gelebilmek için maddi ve manevi büyük fedakarlıklar yaparak transferini tek başına kendisi bitiren Valentin Rosier, yeni sezon hazırlıklarına bireysel olarak devam ediyor.

TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK

Beşiktaş’a gelmeden önce antrenmanlarını aksatmayan Fransız sağ bek, dün işlemlerin yetişmemesi nedeniyle akşamki idmanda yer almamıştı. Beşiktaş’ı Kayserispor ile olan maçı nedeniyle takım idmanlarına katılmayan Rosier’in, birkaç gün içerisinde takım idmanlarında yer alacağı ifade edildi.

TEIXEIRA’DA ISLAK İMZA YAKIN

Transferde önce iç transferleri, daha sonra Salih Uçan ve Kenan Karaman’ın ardından Valentin Rosier’i bitiren Beşiktaş Yönetimi, Alex Teixeira’ya da ıslak imza attırmaya artık çok yakın…

DUBAİ’YE GİTMESİ ENDİŞE YARATMIŞTI

Normal şartlarda bu oyuncuyla bir ay öncesinde prensip anlaşmasına varan yönetim, oyuncunun bir anda fikir değiştirerek Dubai’ye gitmesi nedeniyle büyük şoka girmişti.

ad826x90

HABER GÖNDERDİ

Ailesiyle Dubai’ye giderek kendisine gelen teklifleri masaya yatıran Brezilyalı oyuncunun, aradaki farkın radikal bir değişikliğe değmeyeceğini düşünerek Brezilya’ya döndüğü ve siyah-beyazlı kulübe haber gönderdiği ortaya çıktı.

BREZİLYALILAR DEVREDE

Bu transferde başından beri Alex’i ikna etmek için çabalayan Josef de Souza ve yine Beşiktaş’ta top oynamış olan bir başka Brezilyalı oyuncu olan Ramon Motta’nın da katkılarıyla, Alex’in ikna olduğu öğrenildi.

VAKİT KAYBETMEDEN İSTANBUL’A

Ortada henüz ıslak bir imza olmasa da bu oyuncuyla prensip anlaşmasına varan Beşiktaş Yönetimi, Brezilya’dan gelen yolcuların karantinaya girmeleri nedeniyle, Alex Teixeira’yı vakit kaybettirmeden İstanbul’a getirteceği bildirildi.

SERGEN YALÇIN MUTLU OLDU

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın ise yaşanan bu son gelişmeden büyük mutluluk duyduğu öğrenildi.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.