DOLAR 32,3475 0.24%
EURO 35,1333 -0.05%
ALTIN 2.304,851,21
BITCOIN 22930743,55%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Son dakika transfer haberi: Juventus’tan Galatasaray’a! Luyindama’nın yerine geliyor
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Son dakika transfer haberi: Juventus’tan Galatasaray’a! Luyindama’nın yerine geliyor

Son dakika transfer haberi: Juventus’tan Galatasaray’a! Luyindama’nın yerine geliyor

ABONE OL
Ağustos 1, 2021 05:00
Son dakika transfer haberi: Juventus’tan Galatasaray’a! Luyindama’nın yerine geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

JUVE’DEN GALATASARAY’A

Barış Alper Yılmaz, Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Sacha Boey, Patrick Van Aanholt ve Alexandru Cicâldău’yu kadrosuna katan sarı-kırmızılıar, Juventus’ta forma giyen stoperle ilgilenmeye başladı. İşte son durum…

LUYINDAMA MEMNUN ETMEDİ

Galatasaray’da PSV maçlarında oynanan futbol teknik direktör Fatih Terim’i memnun etmedi. Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu, tecrübeli stoper Luyindama’nın performansından memnun kalmadı.

ad826x90

TRANSFERİ BAŞKAN YÖNETİYOR

Galatasaray’da transfer komitesininin başında başkan Burak Elmas bulunurken yönetimden Rezan Epözdemir ile Ozan Şener, profesyonellerden Şükrü Hanedar, Hakan Balta ve Fatih Terim transfer süreçlerini yönetiyor.

BECALI DUYURDU

FCSB Başkanı Becali, Galatasaray’ın gündeminde olan Morutan için “Morutan, yüzde 99 ihtimalle Galatasaray’a imza atacak” dedi.

DRAGUSIN SÜRPRİZİ

Galatasaray’da Rumen operasyonu sürüyor… Cicaldau’yu kadrosuna katan, Morutan’ın transferinde de mutlu sona çok yaklaşan Sarı-Kırmızılılar’ın gündemine gelen son isim Radu Dragusin oldu. Haberin detayları…

TANGANGA İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

PSV hüsranı sonrası stoper transferi için çok ciddi bir şekilde çalışmalara başlayan Galatasaray, Tottenham formasını giyen Japhet Tanganga ile görüşmelerini sürdürüyor.

SERIE A’DA FORMA GİYMEDİ

İngiliz yıldızın transferindeki pürüzler sonrası alternatif isimlere yönelen yönetim, Juventus’un kadrosunda yer alan Dragusin’i gündemine aldı. Ocak ayında İtalyan kulübünde A takıma yükselen 19 yaşındaki Rumen stoper, henüz Serie A’da forma giyemedi.

ad826x90

GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK

Geleceğin önemli yıldız adaylarından biri olarak gösterilen Dragusin’in 2 yıldır Galatasaray scout ekibinin takibinde olduğu belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar’ın kısa süre içinde Juventus ile temasa geçip görüşmelere başlaması bekleniyor.

TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

Romanya’nın tüm altyapı kategorilerinde görev yapan genç yıldız 1.90 boyunda. Dragusin’in Juventus’ta A takım düzeyinde forma giymesi çok zor olduğu için sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediği de gelen bilgiler arasında.

DİĞER ADAY MERT ÇETİN

Galatasaray’da stoper adayları arasındaki bir diğer isim Türk stoper Mert Çetin. Sarı-kırmızılılar, Roma’da forma giyen futbolcu için temaslarını sürdürüyor.

3.5 MİLYON EURO

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Galatasaray, Mert Çetin için 3.5 milyon euroyu gözden çıkardı. Fatih Terim’in de yerli olması nedeniyle Mert’i istediği belirtildi.

SÖZLEŞMESİ 2024’TE BİTİYOR

Mert Çetin’in Roma’yla olan sözleşmesi 2024’te sona erecek. Mert Çetin geçtiğimiz sezon Hellas Verona’ya kiralandı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.