DOLAR 32,3796 0.18%
EURO 35,0471 -0.15%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN 2271208-0,55%
İstanbul
17°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Son dakika transfer haberleri – Mert Günok’la anlaşma sağlandı! İşte bonservis bedeli…
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Son dakika transfer haberleri – Mert Günok’la anlaşma sağlandı! İşte bonservis bedeli…

Son dakika transfer haberleri – Mert Günok’la anlaşma sağlandı! İşte bonservis bedeli…

ABONE OL
Ağustos 2, 2021 05:00
Son dakika transfer haberleri – Mert Günok’la anlaşma sağlandı! İşte bonservis bedeli…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Süper Lig’de yeni sezon başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte günün en bomba transfer iddialarını sizler için bir araya getirdik.

ADANA DEMİR’DE MUSTAFI SESLERİ

Mario Balotelli’yi kadrosuna katarak adını dünyaya duyuran Adana Demirspor, David Luiz ile görüşmelerini sürdürürken ses getirecek bir ismi daha gündemine aldı. Akdeniz ekibi, Schalke 04 ile sözleşmesi sona eren Shkodran Mustafi ile temasa geçti. Arnavut asıllı Alman stoperin menajeriyle yapılan görüşmenin son derece olumlu geçtiği ifade edildi. Uzun yıllar Arsenal forması giyen 29 yaşındaki futbolcunun bonservisi için bugüne dek yaklaşık 40 milyon euro ödendi. Mustafi, Almanya Milli Takımı formasını da 20 kez sırtına geçirdi.

MUSTAFA PEKTEMEK KAYSERİSPOR’DA

ad826x90

Son olarak TFF Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor forması giyen ve şu an serbest statüde yer alan Mustafa Pektemek’in yeni takımı belli oldu. Fanatik’te yer alan habere göre; transferin hızlı takımlarından Kayserispor’da hücum hattına bir takviye daha. Sarı-Kırmızılılar, Alanyaspor ’dan ayrılan tecrübeli futbolcu Mustafa Pektemek’le her konuda anlaşma sağladı. Mustafa’nın bugün imzaya geleceği kaydedildi.

LYON’UN PELKAS ISRARI

Geçen sezon başında PAOK’tan 1.9 milyon Euro’ya transfer edilen Dimitrios Pelkas kısa sürede kalitesini gösterdi, Avrupa’nın dikkatini çekti. Lyon başarılı futbolcu için harekete geçerken, Fenerbahçe ‘nin kapısını 7 milyon Euro’luk bir teklifle çalmıştı. Ancak yönetim bu rakamı az buldu ve Fransız ekibinden 10 milyon Euro talep etti. Bunun üzerine Lyon’un teklifini güncelleme hazırlığında olduğu öğrenildi. Fransızlar’ın, 8 milyon Euro artı bonuslar içeren bir öneriyle teklifini yenilemesi bekleniyor. Ali Koç ve ekibinin ise 10 milyon Euro’da direteceği gelen haberler arasında.

MERT GÜNOK, BEŞİKTAŞ’LA ANLAŞTI!

Beşiktaş, Medipol Başakşehir kalecisi Mert Günok ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı kulüp, Başakşehir’e tecrübeli eldiven için 1 milyon euro bonservis bedeli teklif etti. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın transfere onay vermesi halinde Başakşehir, Beşiktaş’ın teklifini kabul edecek. (Ntvspor)

FERNANDAO GERİ DÖNÜYOR

Bursaspor ’da, transfer engelini kaldırabilmek adına engel, olan tüm dosyaların çözüme kavuştuğu ifade edilirken, yönetimin de transferde kolları sıvadığı bildirildi. Odak noktasında ise Brezilyalı santrfor Fernandao’nun yer aldığı belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ’ye karşı attığı bir golü paylaşan Fernandao’yla yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandığı kaydedildi. 2014-2015 sezonunda Yeşil-Beyazlı takımda 22 golle Süper Lig’de ‘Gol Kralığı’ yaşayan 34 yaşındaki oyuncu; Bursaspor’da 67 maça çıkarken 38 gol kaydedip, 12 asist gerçekleştirdi. Tahtanın resmen açılmasının ardından Fernandao’nun Bursaspor’a gelmesi bekleniyor. (Fanatik)

DIAGNE’NİN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray’ın PSV’ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada Sarı Kırmızılıların tek golünü kaydeden Mbaye Diagne’nin transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray’ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion’a kiraladığı Senegalli futbolcu, sarı-kırmızılı takımın sezon açılışına geç katılmış ve tepki çekmişti. Galatasaray’ın PSV’ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada Sarı Kırmızılıların tek golünü kaydeden Diagne, hazır ve istekli görüntüsüyle tüm otoriteleri şaşırtmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PSV maçının ardından Diagne ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Terim yaptığı açıklamada, “Mbaye Diagne için kararımızı zaman içinde söyleyeceğiz. Gitme niyetindeydi ama yine de şu an oyuncumuz. Bizimle beraber. Herkesten faydalanmaya çalışıyorum.” ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray’dan ayrılması beklenen Mbaye Diagne için Cagliari resmi girişimlere başladı. Cagliari, Galatasaray ile resmi görüşmelere başladı. Cagliari’nin takımdan ayrılması beklenen Giovanni Simeone’nin yerini Mbaye Diagne ile doldurmayı planladığı aktarıldı. Haberde iki kulübün görüşmelerde ilerlemeye kaydettiği aktarıldı.İtalyan basınında yer alan habere göre; Galatasaray’ın 3-4 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Diagne için Cagliari bu rakama çıkarsa transfere onay verilmesi bekleniyor.

MERT GÜNOK BEKLEMEDE

ad826x90

Beşiktaş ‘ta yönetim, 3 kulvar için her bölgede alternatifli bir kadro kurmak istiyor. Bu doğrultuda kale hattı için Başakşehir’in A Milli kalecisi Mert Günok ile görüşen idareciler, 32 yaşındaki file bekçisiyle her konuda anlaşmıştı. Trabzonspor ’un da teklifi olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle yoluna Beşiktaş’ta devam etmeyi planlayan Mert, kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Yeni hafta içerisinde Beşiktaş’ın Mert için Başakşehir’le 1 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli karşılığında anlaşması bekleniyor.

WILLIAN JOSE’DEN İYİ HABER

Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezona hazırlanan Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Takıma forvet takviyesi yapmak isteyen bordo-mavililerde gündeme son olarak Willian Jose gelmişti. eal Sociedad Başkanı Jokin Aperribay, Trabzonspor ‘un transfer gündemindeki Brezilyalı golcü Willian Jose için İspanyol basınına açıklama yaptı. Oyuncunun ayrılma yolunda olduğunu belirten Aperribay, “Birkaç kulüple görüşme halindeyiz, nasıl bir ilerleme kaydettiğimize bakacağız. Eğer istediğimiz gibi giderse, takımdan ayrılacak ancak endişeye gerek yok, hâlâ bizim sözleşmeli oyuncumuz” dedi. (Fotomaç)

CENK TOSUN KALIYOR

Beşiktaş’ta golcü oyuncu arayışları sürüyor. Siyah-beyazlılar gündemine aldığı 3 futbolcudan birini kadrosuna katmanın hesabını yapıyor. İstanbul temsilcisi İspanyol ekibi Sevilla’da forma giyen Luuk de Jong, Atletico Madrid’den ayrılan Diego Costa ile İngiliz temsilcisi Everton’da oynayan eski golcüsü Cenk Tosun’u bir kez daha gündemine aldı. Yönetimin geçen sezonun devre arasında Everton’dan kiralanan ve sakatlık dönemi geçiren milli golcü Cenk Tosun’u bırakmayacağı ve ikinci yarıda kullanmayı düşündüğü gelen haberler arasında. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Diego Costa transferini bitirmeye çalıştığı, teknik direktör Sergen Yalçın’ın De Jong üzerinde durduğu belirtildi. Yönetimin kadrosuna 2 golcü oyuncu alacağı öğrenildi. (Yeni asır)

ALTINORDU’DAN MURAT SAĞLAM HAMLESİ

ALTINORDU, Fenerbahçe’de kadro dışı kalan gurbetçi sağ bek Murat Sağlam’a kanca attı. Kırmızı-lacivertliler, Almanya doğumlu 23 yaşındaki yıldız savunmacıyı kiralamak için girişimlere başladı. JSG Hameln-Land ve Wolfsburg altyapısında görev alan Murat, 2019-20 sezonunda transfer olduğu Fenerbahçe’de ligde sadece 1 maça çıkmıştı. Geçen sezonu kiralık olarak Çaykur Rizespor’da geçiren gurbetçi defans oyuncusu Karadeniz temsilcisinde 1 müsabakada görev aldı. WOLFSBURG altyapısında yetişen Murat’ı Altınordu, iki sezon önce de kadrosuna katmak istemişti. F.Bahçe ve Trabzonspor’un da devreye girmesiyle gurbetçi oyuncu, Altınordu’yu tercih etmemişti. Kırmızı-lacivertliler o sezon Murat Sağlam’ı kadrosuna katamamıştı. Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Murat Sağlam’ın transferindeki son durum ise ilerleyen günlerde belli olacak.

SANAL BAHİS HEMEN OYNA –

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.