DOLAR 32,5567 0.11%
EURO 34,9782 -0.09%
ALTIN 2.435,670,02
BITCOIN 21127581,24%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Transferde son dakika! Dünya yıldızı İstanbul’a geliyor! Bomba patladı…
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Transferde son dakika! Dünya yıldızı İstanbul’a geliyor! Bomba patladı…

Transferde son dakika! Dünya yıldızı İstanbul’a geliyor! Bomba patladı…

ABONE OL
Ağustos 7, 2021 09:48
Transferde son dakika! Dünya yıldızı İstanbul’a geliyor! Bomba patladı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Süper Lig’de son şampiyon Beşiktaş transfer bombalarını üst üste patlamak üzere. Sergen Yalçın ile yeniden anlaşan siyah beyazlı yönetim daha önce birçok transfere imza attırmıştı.

Yeni sezonun başlamasına artık sayılı günler kala Beşiktaş bir transferi daha bitiriyor. Daha önce Salih Uçan, Mehmet Topal ve Kenan Karaman’ı bedelsiz olarak kadrosuna katan Beşiktaş son olarak geçtiğimiz sezonun yıldızı sağ bek Valentin Rosier’i kadrosuna katmıştı.

GHEZZAL İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Geçtiğimiz sezonun asist kralı Cezayirli Rachid Ghezzal için hala İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City ile görüşmeleri sürdüren siyah beyazlı yönetim transferde son yaklaştı. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın talebiyle bir hucüm oyuncusu alacak olan Beşiktaş yönetimi harekete geçti.

ad826x90

ALEX TEIXEIRA BOMBASI

Bu sezon Süper Lig’i şampiyon bitiren ve Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olan Beşiktaş güçlü bir kadro kurmak istiyor. Siyah beyazlı yönetim bomba bir transfer hamlesi yaptı. Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda yönetim Alex Teixeira ile görüşmelere başladı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Daha önce 4 yıldız ismi kadrosuna katan siyah beyazlılar Orta Çizgi’in haberine göre geçtiğimiz sezon Çin kulübü Jiangsu takımda forma giyen ve sözleşmesi bittiği için bonservisi elinde olan Brezilyalı orta saha Alex Teixeira ile sözleşme imzaladı.

İSTANBUL’A GELİYOR

Yaklaşık 1 aydır siyah beyazlı yönetimin görüşmelerini sürdürdüğü 31 yaşındaki yıldızla son pürüzler görüşüldü ve anlaşma sağlandı. Brezilyalı dünya yıldızı İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçecek. Sağlık kontrolü sonrası dev transfer resmen açıklanacak.

SOUZA MÜJDEYİ VERDİ

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’a transfer olan ve taraftarın sevgilisi olan Souza müjdeyi verdi. Alex Teixiera, Josef de Souza’nın eşiyle yemek yerken paylaştığı ve Beşiktaş ile özdeşleşen “Come To Beşiktaş” (Beşiktaş’a gel) paylaşımından sonra “Yakında” diye yazarak taraftarları heyecanlandırdı.

ALEX TEIXIERA KİMDİR?

Brezilya’nın Vasco da Gama altyapısında yetişen Teixeira, 2008 yılında A takıma çıktı. Burada performansı sonrasında Ukrayna takımı Shakhtar Donetsk tarafından keşfedilen Brezilyalı yıldız 6 milyon euro bonservis bedeliyle Shakhtar’ın yolunu tuttu.

ad826x90

Yıldızını burada parlatan 31 yaşındaki futbolcu 50 milyon euro gibi rekor bir bonservis ile Çin’in Jiangsu Suning takımına gitti. Burada geçirdiği 4,5 senenin ardından sözleşme uzatmayan Alex futbol hayatına Beşiktaş’ta devam edecek.

SANAL BAHİS HEMEN OYNA –

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.