DOLAR 32,3666 0.14%
EURO 34,9681 -0.31%
ALTIN 2.324,240,22
BITCOIN 22779251,15%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ömer Erdoğan: Çok tutuk bir futbol sergiledik

Ömer Erdoğan: Çok tutuk bir futbol sergiledik

ABONE OL
Ağustos 15, 2021 22:00
Ömer Erdoğan: Çok tutuk bir futbol sergiledik
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Atakaş Hatayspor’un Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, “Maalesef bugün çok tutuk bir futbol sergiledik.” dedi. 

Erdoğan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında bugün ilk defa kendi yeni stadları ve uzun süre sonra taraftarlarının önünde oynadıkları maçta galip gelmek istediklerini belirtti. 

Maç öncesi tüm hazırlıklarının galibiyete yönelik olduğuna dikkati çeken Erdoğan, şöyle devam etti: 

“Maçta açıkçası çok galip gelmek istiyorduk. Maç öncesi bütün hazırlıklarımız da galibiyete yönelikti. İstediğimiz şekilde oyuna başlayamadık. İlk yarı özellikle orta sahada rakibe çok rahat bir şekilde pas yapmasını sağladık. Hem top bizdeyken hem top rakipteyken çok doğru pozisyon alamadık. Özellikle oynadığımız 3 hazırlık maçını kıyaslarsak maalesef bugün çok tutuk bir futbol sergiledik. Bunun nedeni de açıkçası acaba oyuncularımızın bu galibiyet arzusundan oluşan stresten mi, oyuna iyi başlayamama nedeninden mi bir türlü oyuna giremedik. Tabi golü yedikten sonra tamamen oyuncularımız açıkçası stres ortamına girdi. İstediğimiz şekilde ilk yarıyı değerlendiremedik.” 

ad826x90

Erdoğan, ikinci yarı oyunsal değişikliklerle daha önde istedikleri şekilde top tutan, pas yapan ve kenarlardan hücumu denediklerini kaydetti. 

İkinci yarı sürekli gol arayışı içinde olduklarını dile getiren Erdoğan, şöyle konuştu: 

“Daha çok üçüncü bölgede çoğalan bir Hatayspor izlettirdik. Haklı bir beraberliği yakaladık. Ondan sonra ikinci golü de aradık açıkçası. Daha yolun başındayız eksikliklerimiz var. Bunları inşallah önümüzdeki günlerde, haftalarda tamamlayıp alıştırdığımız, taraftarlarımıza izlettirdiğimiz, Türk futboluna da geçen sene izlettiğimiz keyifli daha çok hücuma oynayan, daha çok pozisyona giren bir Hatayspor yaratmak istiyoruz. Biz buradan ders çıkaracağız. Eksikliklerimizi tespit edeceğiz. Ona yönelik çalışma yapıp inşallah önümüzdeki maça daha iyi bir takım olarak sahaya çıkacağız.” 

Boupendza’nın transferi

Gazetecilerin, oyuncuları Aaron Boupendza’nın transfer çalışmalarına ilişkin sorusu üzerine Erdoğan, “Aldığım bilgiye göre Boupendza’nın transferi sözlü olarak bitti. Kendisinin bir anlaşma olayı vardı o da bugün okeylendi. Onun için kadroya almadık. Çünkü transfer olma ihtimali bitti olarak gördüğümüz için hem kendi menajerlerinin hem karşı kulübün koruma amaçlı, sakatlıktan öyle bir ricası oldu. Onun için bugün kendisini aramızda görmedik. ” şeklinde konuştu.

“Biz bu sene ilk 8’i hedefliyoruz, umarım umut ettiğimiz yerde bitiririz” 

Kasımpaşa teknik sorumlusu Ekrem Örenç, buraya puan ya da puanlar almak için geldiklerini söyledi.

Hatayspor’un ilk yarıya iyi başladığını, ikinci yarı oyunu dengelediklerini belirten Örenç, mükemmel frikik golüyle öne geçtiklerini anımsattı. 

Hatayspor’un ikinci yarıya da iyi başladığını dile getiren Örenç, “Hatayspor 60’tan sonra son çırpınışlarını verdi diyebilirim. Onlarda o arada golü bulunca oyun dengeli bir şekilde gitti. Sonuçta her iki takımda birer puanla ayrılmak zorunda kaldı. Biz 3 puan almak için gelmiştik ama bundan böyle Kasımpaşa güzel futbol oynamak ister. Biz bu sene ilk 8’i hedefliyoruz. Umarım umut ettiğimiz yerde bitiririz.” ifadelerini kullandı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.