DOLAR 32,3307 0.23%
EURO 35,0852 -0.15%
ALTIN 2.308,111,36
BITCOIN 22839463,16%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cinsiyet değiştiren Ellen Page’in göğsündeki ameliyat izi kaldı

Cinsiyet değiştiren Ellen Page’in göğsündeki ameliyat izi kaldı

ABONE OL
Ağustos 17, 2021 10:24
Cinsiyet değiştiren Ellen Page’in göğsündeki ameliyat izi kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Cinsiyet değiştirdikten sonra Ellen Page olan adını Elliot Page olarak değiştiren ünlü oyuncu, bütün dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü oyuncu, son aylarda yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Elliot Page, geçen hafta sonu üstsüz bir ayna selfie’si paylaştı. Page’in karın kaslarının en son yaptığı üstsüz paylaşımdan bu yana geliştiği de dikkat çekti.

Oyuncunun paylaşımında dikkat çeken bir başka nokta da göğüslerindeki ameliyat izleriydi. Cinsiyet değiştirme operasyonu sırasında göğüslerini de aldıran Page’in operasyon izlerinin henüz tam olarak iyileşmediği de görüldü.

DAHA ÖNCE DE PAYLAŞMIŞTI

ad826x90

Cinsiyet değiştirdikten sonra Elliot Page adını alan ünlü oyuncu Instagram sayfasında mayolu bir pozunu paylaşmıştı. Page’in mayosuyla bir erkek olarak verdiği bu ilk poza da takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Takipçileri Elliot Page’e çok iyi göründüğünü söyleyen yorumlar yaptı. Birçoğu da mutlu ve keyifli bir yaz geçirmesini diledi. Page, çocukluğundan beri kendini bir erkek gibi hissettiğini bu yüzden cinsiyet değiştirme kararının ardından gerçek kimliğini bulduğunu belirtmişti.

KARARI YANKI UYANDIRDI

Juno ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek gibi filmlerle sinema dünyasının en prestijli ödülleri olarak görülen Oscar’a aday gösterilen Kanadalı oyuncu Ellen Page, geçen yılın son ayında cinsiyet değiştirdiğini açıkladı. 33 yaşındaki Page, yeni isminin ise Elliot Page olduğu duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Elliot Page, haberi Twitter hesabından yayınladığı bir mesajla duyurdu.Page, “Bunu yazdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Burada olduğum için. Hayatımda bu yere geldiğim için. Bu yolculukta beni destekleyen insanlara karşı çok büyük bir minnettarlık duyuyorum. Öz benliğimin peşinden gidebilmek için nihayet kim olduğumu sevmenin ne kadar olağanüstü hissettirdiğini ifade edemem” diye yazdı.

Kanadalı oyuncu ayrıca, trans topluluğundan “ilham aldığını” söyledi ve “Bu dünyayı daha kapsayıcı ve şefkatli bir yer haline getirmek için durmaksızın çalıştıklarını” belirtti. Hayranlarına seslenen Page mesajında, “Ben de sabır istiyorum. Sevincim gerçek, ama aynı zamanda kırılgan. Gerçek şu ki, şu anda son derece mutlu hissetmeme ve ne kadar ayrıcalık taşıdığımı bilmeme rağmen, ben de korkuyorum. İstiladan, nefretten, ‘şakalardan’ ve şiddetten” yazdı.

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS/ BACKGRID USA / INSTAGRAM

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.