DOLAR 32,3641 0.13%
EURO 34,9746 -0.3%
ALTIN 2.324,110,21
BITCOIN 22812910,79%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İpek Açar sessizliğini bozdu! Beste Açar’a tepki gösterdi

İpek Açar sessizliğini bozdu! Beste Açar’a tepki gösterdi

ABONE OL
Ağustos 19, 2021 10:36
İpek Açar sessizliğini bozdu! Beste Açar’a tepki gösterdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, 2019 yılında müzisyen Alper Kömürcü ile nikah masasına oturan babasının eski eşi İpek Açar’a tepki gösterdi.

47 yaşındaki Açar, geçtiğimiz gün oğlunun dedesi Kayahan’ın mezarı başındaki duygusal anlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Beste Açar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Hiç gitmemiş sanki hep var gibi. Babalar anneler asla ölmez ki… Burada görünmeyenin ötesinde rüzgardan başka bir ben sesimle, bir de tüm sonsuz varlığıyla canım babam var. Babam için yapmayı ertelediğim uzun zamandır benim aracılığımla açığa çıkması gereken bana defalarca gelen mesajları var.”

“Babamın ifadeleri her zaman net olmuştur. Babamla bağlandığımda benden istediği şeylerin ağırlığıyla biraz sıkışık bir alanda hissediyor olsam da şimdi zamanı… Yineliyorum bunlar babamın benden yapmamı istediği bir rica. Babam için yazıyorum ki yazacaklarımı babamı yakından tanıyan herkes zaten onun bir parçası olduğunu anlayacaktır.”

ad826x90

“Babam diyor ki; İpek Hanım, soy adımı evlendiği için hiçbir yerde ne tek başına ne de şimdi ki beyefendi eşinin soyadının önünde kullanmasına iznim yoktur!”

“BABAMIN SOY ADINI KULLANMASIN”

“İpek Hanım’dan artık babamın soy adını kullanmamasını buradan da rica ediyorum. İki soy adı istiyorsa kızlık soy adını kullanabilir. Zaten iki eşin soy adının arka arkaya kullanıldığı bir durum olması dünyada ilk olabilir. Bir diğeri babamla evlendikleri, kız kardeşimin okul çağına kadar büyüdüğü yaşadıkları Balıkesir Gömeç’teki evinde şimdiki eşi ve eşinin ailesiyle birlikte yazı geçiriyor olmalarına da babamın izni yok!”

“ÇOK ŞEY YAŞANDI”

“Oraya babamı kaybettikten sonra bir kez iki yıl evvel İzmir’den dönerken asistanım ve arkadaşımla uğrayıp bir kaç saat anıları yad edip ayrılmıştık. Bazı şeyler mümkün kılmıyor benim için orada daha uzun kalmayı..”

“Çok şey yaşandı orada. Babamın her bir santimetresinde emeği var çünkü. İnşaatında bile eli emeği çoktur. Hayali orada yaşamak ve orda yaşlanıp ölmekti… İstanbul’dan kaçmıştı çünkü. Orası onun gönül köşküydü… Babam yaşasaydı gösterilecek saygı ve özen neyse şimdi de onu talep ediyorum. Daha çok şey var ama bu kadarı yeterli. Elçiye zeval olmaz.”

“EVLADIMLA AYNI SOY ADI TAŞIYACAĞIM! “

Beste Açar’ın açıklamaları karşısında suskunluğunu bozan İpek Açar isyan etti. Ünlü isim sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

“Artık çok yoruldum, bana yapılan bu şiddeti de esefle kınıyorum. Yeter! Kayahan bey ile 22 yıl aynı hayatı paylaştık çok güzel bir aile kurduk ve dünya tatlısı da bir evladımız var, maalesef sonuna kadar savaşmamıza rağmen kendisini kaybettik. Nurlar içinde uyusun inşallah. Her daim anılarımızda ve kalbimizde”.

“Yüce Rabbim bana yeniden mutluluğu nasip etti ve yüreği pırlanta olan bana ve aileme değer veren benim de çok değer verdiğim eşim Alper Kömürcü ile evlendim. Gözümden sakındığım evladımın, eşimin ve ailemin bana yapılan bu şiddetten ötürü üzülmelerini ve kırılmalarını asla istemem.

ad826x90

“Ev konusuna gelince tüm bakımlarını, çatısını ve bahçesini yaptırdığımız kısacası maddi, manevi tek başımıza sahip çıktığımız bu yere, ustaların başında durmak için aile olarak gittik.”

“Bunun hesabını da kimseye verecek değilim. Yıkılmasına harap olmasına gönlümüz el vermedi vermeyecek. Son nefesime kadar da Kayahan beyin bıraktıklarına sahip çıkmaya devam edeceğim.”

“Öbür dünyada olan babamla konuştum ve mesajlarını iletiyorum diye şuursuz bir açıklama yapan şahsa son sözüm, Türkiye Cumhuriyeti’nin bana verdiği yeni kimlikte de olduğu gibi ölene kadar evladımla aynı soyadını taşıyacağım! Ben böyle olmasını istiyorum. Bu konu ile ilgili başka bir açıklama da yapmayacağım. Saygılarımla…”

2015 YILINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Öte yandan İpek Açar ve Kayahan, 1999 yılında nikah masasına oturmuştu. İkili, kızları Aslı Gönül’ü 2000 yılında kucaklarına almıştı. Ancak usta sanatçı, 3 Nisan 2015’te hayata gözlerini yummuştu.

DÖRT YIL SONRA EVLENDİ

İpek Açar, Kayahan’ın ölümünden 4 yıl sonra 13 Eylül 201’da müzisyen sevgilisi Alper Kömürcü ile nikah masasına oturmuştu.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.