DOLAR 32,5545 0%
EURO 34,8556 -0.07%
ALTIN 2.427,17-0,11
BITCOIN 2086915-3,25%
İstanbul
20°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şevval Şahin’in annesiyle pozu gündem oldu!

Şevval Şahin’in annesiyle pozu gündem oldu!

ABONE OL
Ağustos 19, 2021 09:24
Şevval Şahin’in annesiyle pozu gündem oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Özel hayatı, lüks yaşantısı ve iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Şevval Şahin, uzun süredir tatilin tadını çıkarıyor.

21 yaşındaki modele, bu kez tatilde, kısa süren ayrılık sürecinden sonra yeniden aşk yaşamaya başladığı yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral yerine annesi eşlik ediyor.

2018 Türkiye Güzeli, 48 yaşındaki annesinin tatil pozlarını 325 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

“GENLERDE VAR”

ad826x90

Şevval Şahin’in annesi sosyal medyada çok konuşuldu. Genç model, yaklaşık 25 bin beğeni alan gönderisine, “Evet genlerde var” notunu yazdı.

Şahin’in annesi, tatil pozlarıyla genç kızlara taş çıkardı. Ünlü mankenin annesinin gören takipçileri, “Annesi değil, sanki ablası gibi” şeklinde iltifat dolu yorumlarda bulundu.

“BURNUM HARİÇ ESTETİĞİM YOK”

Şevval Şahin’in, Miss Turkey 2018 yarışmasında birinci olduktan sonra estetiksiz fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Şahin, bu konudaki eleştirilere, “Burnum hariç hiçbir yerim estetik değil. Yarışmada ‘estetik yasak’ diye bir kural yok. Hiçbir zaman ‘burnumu yaptırmadım’ demedim” yanıtını vermişti.

“GÜLÜP GEÇİYORUM”

Modelliğin ülkemizde geri planda kaldığını söyleyen Şahin’e, son kainat güzeli ile kendisini kıyaslayan sosyal medya kullanıcıları hatırlatılıp; Demet Akalın’ın, “Andrea güzel, diğerine güzel demeye…” sözleri sorulmuştu.

Ünlü model, “Andrea bence çok güzel bir kadın ama insanların aklında manken sıfır beden olmalı, veya balık etli olmalı gibi kalıpların silinmesi gerekir. Ben zaten yapılan yorumlara gülüp geçiyorum, eskiden kafama takıyordum ama artık takmıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

NE OLMUŞTU?

Instagram’da Şevval Şahin ve Andrea Meza’nın güzellik anlamında kıyaslandığı bir paylaşıma cevap veren Demet Akalın, “Andrea afet. Diğerine güzel demeye…” yazmıştı. Akalın’ın kendisi hakkında yaptığı yorumu gören Şahin ise hem yapılan ankete, hem de şarkıcıya tepki göstermişti.

“Yıl olmuş 2021 siz hala kadın kıyaslıyorsunuz. Andrea çok güzel ve keşke onun birinciliğinin haberini yapsaydınız, böyle boş bir haber olmasaydı. Sonuçta ikimiz de çok ayrı, insanlarız ayrı yarışmalarda yer aldık. ‘Balık etli mi, sıfır beden mi güzel?’ Siz şaka mısınız? Gerçekten 20 yıl geriden geliyorsunuz. Demet Akalın umarım bir gün kendinle barışık olursun ve kendini geliştirirsin. Seni izleyen çok genç kız var, yazık.”

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.