DOLAR 32,5674 0.07%
EURO 35,0279 0.44%
ALTIN 2.422,58-0,01
BITCOIN 2087964-3,76%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘Ece Üner İle Susma’ dertlere çare bulmaya devam ediyor

‘Ece Üner İle Susma’ dertlere çare bulmaya devam ediyor

ABONE OL
Ağustos 25, 2021 08:12
‘Ece Üner İle Susma’ dertlere çare bulmaya devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

TEK MAĞDUR KENDİSİ DEĞİLMİŞ!
Evlendirme vaadiyle dolandırıldığını iddia eden 39 yaşındaki Fatma öğretmen, ‘Ece Üner İle Susma’ya damgasını vurdu. Sosyal medya üzerinden kendisini inşaat mühendisi olarak tanıtan kişiden evlenme teklifi alınca görüşmeye karar verdi. Dolandırıldığı günü anlatan Fatma öğretmen, Batıkan isimli kişinin kendisini hipnotize ettiğini, mobil bankacılık üzerinden kredi çektikten sonra kendisini bankaya götürdüğünü ifade etti. Sosyal medyadan tanıştığı kişi tarafından dolandırıldığını anladıktan sonra araştırma yapmaya başlayan tek mağdurun kendisi olmadığını fark eden Fatma öğretmen, mağdur edildikten sonra ‘Susma’ya çıkarak hakkını aramaya başladı.

MAĞDURLARDAN BİRİ DE NADİYE ÖĞRETMEN!
‘Ece Üner İle Susma’nın bulduğu bir diğer mağdur Nadiye öğretmen yayına katıldı ve aynı şekilde sosyal medyadan tanıştığı Batıkan tarafından evlenme teklifi alarak dolandırıldığını dile getirdi.

“LEYLA İLE MECNUN GİBİYDİK”
Programda işlenen bir diğer konu ise şöyle; Yurdagül, ‘Leyla ile Mecnun gibiydik’ dediği 21 yıllık evliliği birden bozan eşi ile yüzleşmek istiyor.

Yurdagül, kendisinden 20 yaş büyük olan eşinin çocuklarını kendisine karşı kışkırttığını ve eve bakmadığını iddia etti. 2.5 yıl önce evi terk eden eşi, ödemediği borçları yüzünden Yurdagül’ün evine icra gönderdi. “Evimizde kalorifer bile kalmadı” diyerek gözyaşlarını boğulan Yurdagül durup dururken mutlu yuvasını bozan eşinden boşanabilmek için başarılı sunucu Ece Üner ve ekibinden yardım istedi.

ad826x90

Uzman psikiyatrist Prof. Dr. Tanju Sürmeli ve Av. Cengiz Hortoğlu’nun da danışman olarak yer aldığı “’Ece Üner İle Susma’, hafta içi her gün saat 16.00’da canlı yayınla Kanal D’de.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.