DOLAR 32,5996 0.11%
EURO 35,0278 0.45%
ALTIN 2.428,300,22
BITCOIN 2101459-3,40%
İstanbul
20°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Editör’ün seçtikleri

Editör’ün seçtikleri

ABONE OL
Ağustos 28, 2021 05:24
Editör’ün seçtikleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Üstün teknoloji

Penti, teknolojinin gücünden yararlanarak dengeli yaşam için özel kapsül koleksiyona imza attı: ‘Penti Balance&Relax.’ Fitness Therapy teknolojisiyle doğal mineraller kullanılarak, gece ve gündüze özel üretilen tasarımlar, pijama takımları ve geceliklerle aktif spor hayatı olanlar için tasarlandı.

Çevre dostu tasarımlar

DeFacto, öğrenciler için Doğa Kalp Ben temalı bir okula dönüş koleksiyonu hazırladı. Öğrenciler, koleksiyonun ürün etiketinde yer alan tohumları doğanın geleceği için toprakla buluşturacak. ‘DeFacto Okula Etiketler Doğaya Dönüyor’ mottosuyla yola çıkan marka, çalışanlarının gönüllü katılımıyla Çerkezköy’de de bir hatıra ormanı oluşturdu.

ad826x90

Yazı deneyimi

Yazmanın keyfini doyasıya yaşamak isteyen herkes, Sharpie’nin üstün mürekkep teknolojine sahip jel kalemlerinden ilham alıyor. Mavi, kırmızı, siyah renk seçenekleri, kâğıda bulaşmayan ve arkasına iz bırakmayan yazım deneyimi sunan ürünler, birbiriyle yarışıyor.

Cilt detoksu

Yaz mevsiminin ciltte bıraktığı hasarların başında ölü hücre birikimiyle oluşan matlık, lekeler, nemsizlik, derinleşen kırışıklıklar geliyor. Bu süreçte Sinoz ürünlerinden leke kremi, arındırıcı kil maskesi, vücut peelingi, arındırıcı krem peeling ve arındırıcı tonik evde kendi cilt bakımınızı yapmanıza yardımcı oluyor.

Farklı koleksiyon

Pandora’nın ‘Moments Koleksiyonu’ yenilikçi tasarımlarıyla farklı kategorilerde mücevherlerini çeşitlendiriyor. Seçkilerde ilk kez karşımıza çıkan anahtarlıklar dikkat çekerken, çift katlı moments bileklik ise şimdiden favori olmaya aday.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.