DOLAR 32,3755 0.15%
EURO 35,0213 -0.17%
ALTIN 2.324,190,22
BITCOIN 2270686-0,31%
İstanbul
17°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

MasterChef’te unutkanlığının bedelini böyle ödedi! İşte ana kadroya giren son isim
  • MAGAZİN BORSASI
  • MAGAZİN
  • MasterChef’te unutkanlığının bedelini böyle ödedi! İşte ana kadroya giren son isim

MasterChef’te unutkanlığının bedelini böyle ödedi! İşte ana kadroya giren son isim

ABONE OL
Ağustos 29, 2021 12:36
MasterChef’te unutkanlığının bedelini böyle ödedi! İşte ana kadroya giren son isim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

TV8’in sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de 28Ağustos akşamı heyecan doruktaydı. Yedek yarışmacıların bir haftanın ardından stüdyoya geldiği son bölümde; elenecek kişi yerine ana kadroya geçecek isim belirlendi.

YEDEKLERDEN GELEN İLK İSİM BELLİ OLDU

Yarışmanın jüri üyeleri; Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu; yedek isimlerden ilk etapta Viyana usulü şinitzel yapmalarını istedi.

Etin yanında mayonezli, hardallı bir patates salatası da yapan yedek yarışmacılar, ana kadroya çıkabilmek için canla başla mücadele etti.

ad826x90

YEMEĞİ DEĞERLENDİRMEYE ALINMADI

Sürenin sonunda Zerda, büyük bir talihsizlik yaşadı. Şefler, yaptığı tabağı, tahtaya koymayıp; ocağın üstünde bırakan Zerda’nın yemeğini değerlendirmedi.

Gözyaşlarını tutamayan Zerda, “Niye ağlıyorum ki. Bugün olmadı ama daha sonraki oyunda yukarı çıkacağım” ifadelerini kullandı.

ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Tadım sonrası ilk turda en iyi yemeği yapan Rabia, Azize, Berk, Mustafa ve Mert yaratıcılık etabına çıkmak için hak kazandı.

İkinci turda; yarışmacılara ana ürün olarak rezene veren jüri üyeleri; beş kişiden en yaratıcı ve en lezzetli tabağı yapmalarını istedi.

Sırayla yarışmacıların rezene ile yapmış olduğu yemeklerin tadına bakan şefler; ana kadroya katılması için belirlenen ismin Mustafa olduğunu açıkladı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.