SEYHAN SOYLU SORUYOR, TÜLAY TEZEL YANITLIYOR

  Eyüp Sultan’da bir güzellik merkezinin sahibi olan Tülay Tezel, 11 yaşından beri aralıksız çalışıyor. Bu çalışmanın karşılığını şimdilerle fazlasıyla alıyor. Seyhan Soylu ise kadın girişimcilere olan desteği ile bir kadını daha medya ile buluşturarak kadınların başarısına başarı sağlamalarına destek olmaya devam ediyor. Tülay Tezel, 33 yıllık meslek hayatında çok çaba sarf etmiş, hayatını güzellik merkezlerinde geçirmiş. Ve çok şey de öğrenmiş, bu öğrendiklerinin toplamıyla da bir güzellik merkezinin başına geçmiş. Özellikle dört bir yanımızın fenomenlerle çevrili olduğu bu çağda Tülay Tezel’de herkesin, eğitim almadan bilgi birikimi de olmadan işletme açmasına tepki gösteriyor.

“BENİ GERÇEKTEN RAHATSIZ EDİYOR”

Seyhan Soylu, bu konuyu kendisine sorduğunda, net bir duruş sergileyerek, “Gerçekten çok zor hani bunu kabul etmesi de zor. Çünkü ömrünü de gönlünü de bu işe adamış biri olarak beni gerçekten rahatsız ediyor.” dedi. Bunun üzerine Soylu, ürünlerin doğru kullanıma dikkat çekerek farkındalık bilincini hatırlıyor. Tülay Tezel, bu işin kolay olmadığını, artık okullarının olduğunu ve parayı verenin direkt işletme açtığı bir çağda olduğumuzu söylüyor.  

SADECE 30 DAKİKALIK BİR İŞLEMLE İFADELERİMİZİ DEĞİŞTİRMEK MÜMKÜN

İşini büyük bir titizlikle ve yoğun bir çalışmayla sürdüren Tezel’in ‘Lin Güzellik Merkezi’nde , microblading ve daha birçok işlem yer alıyor. Sadece 30 dakikalık bir işlemle ifademizi değiştirmek mümkün. Üstelik gayet uygun bir fiyat sunuyor.