DOLAR 32,5996 0.11%
EURO 35,0278 0.45%
ALTIN 2.428,300,22
BITCOIN 2101459-3,40%
İstanbul
20°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SEKTÖREL HABER MERKEZİ GERİ DÖNÜYOR?

SEKTÖREL HABER MERKEZİ GERİ DÖNÜYOR?

ABONE OL
Haziran 8, 2022 18:52
SEKTÖREL HABER MERKEZİ GERİ DÖNÜYOR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

2003 yılında ünlü sanatçı menajeri ve organizatör Seyhan Soylu tarafından fikir aşamasına getirilen Sektörel Haber Merkezi; il defa takvimler 2006 yılına işaret ederken FoxTurk isimli televizyon kanalında yayınlanmaya başladı. Bu tarihte Ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Nurseli İdiz’in sunuculuğunu, ünlü gazeteci Ufuk Bayram’ın haber müdürlüğünü ve deneyimli gazeteci Sema Yüksel’in program müdürlüğünü üstlendiği Sektörel Haber Merkezi’nin yapımcılığı ise yine Seyhan Soylu tarafından gerçekleştirilmekte idi. Ana amacı Türkiye Cumhuriyeti üzerinde ticari faaliyette bulunan firmalar ile röportajlar yapıp tanıtımlarını sağlamak idi.

TÜRKİYE’NİN SEKTÖREL HABER AJANSI

Sektörel Haber Merkezi kuruluş aşamasından beri sadece bir tv programı olma kimliğinde kalmak istemeyen bir oluşumdu. Bu sebepten ötürü tıpkı güncel olayları kamuoyuna duyuran bir haber ajansı gibi çalışmalarına devam etti. Tam olarak 2010 Haziranından itibaren muhabir ve editör kadrosunu 190 kişiye çıkaran organizasyon; Türkiye’nin en çok izlenen sektörel programı olma hüviyetine birde ülkenin ilk ve tek “Sektörel Haber Ajansı” kimliğini ekledi. Bu sayede firmalar da sektörel anlamda bir ajansa kavuşmuş oldu.

2010 yılının son çeyreği ile 2011 yılının ikinci çeyreği arasında muhabir kadrosunu 250 kişiye çıkaran Sektörel Haber Merkezi; kamera arkası personelinde de kulvarında devleşmeye devam etti. Şuan 35 kişilik kameraman ve montaj ekibi, 11 sunucu muhabiri, 300’den fazla editör muhabiri 34 kişilik yönetim ekibi olan kurum  gün geçtikçe büyümeye devam etmektedir. Her sektör tarafından şaşkınlıkla izlenen bu büyüme söz konusu firmalar için muhteşem bir tanıtım mecrası haline gelmiştir.

     2012 yılı başlarında tüm dünyada ve ülkemizde internete ayrılan reklam bütçesinin televizyona ayrılan reklam bütçesini geçmesi, sosyal medyanın konvansiyonel medyaya göre daha çok takip edilir olması, internetin her nevi mobil aygıttan ulaşılabilir hale gelmesi gibi etkenler; artık Türkiye’de ki ilk ve tek sektörel ajans olan organizasyonun yayın mecraları arasına internet ortamını da eklemesine neden oldu. Bu tarihten itibaren sektorelhabermerkezi.com , sektortv.com.tr, businesschannelturk.com başta olmak üzere birçok web sitesi üzerinden katılımcı firmalarının haberlerini milyonlara ulaştırmaya devam etti. 

FAALİYETLERİNE DEVAM ETME KARARI ALDI. 

Şuan genel yayın yönetmenliğini Nurettin Serkan KIRÇO’nun, genel koordinatörlüğünü Sertan KIRÇO’nun ve Genel Müdürlü’ğünü İbrahim Güneş’in üstlendiği Sektörel Haber Merkezi; kurulduğu günden bu yana yaklaşık Elli bin firmanın tanıtım Filmi’nin çekimini yapmıştır. Uzun bir süre faaliyetlerine ara veren ajans yeniden daha güçlü bir şekilde çalışmalarına devam etme yolunda ile hazırlıklarını yapmaktadır. Bünyesine katılan 100 adet haber sitesi ile eskisinden daha güçlü bir şekilde piyasaya geri dönme çalışmalarına başladı.

Sektörel Haber Merkezi 2015 yılının başından itibaren yayın formatını değiştirerek; Uyduda yayın yapan BRTV  ve Business Channel Türk adlı televizyon kanallarında eş zamanlı olarak yayın hayatına devam etmektedir.

ad826x90

Sektörel Haber Merkezi ile iletişime geçmek için;

0 212 425 95 95
www.sektorelhabermerkezi.com



ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.