DOLAR 32,4043 0.15%
EURO 35,1137 -0.09%
ALTIN 2.323,310,20
BITCOIN 22903802,74%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Koray Avcı, sahneye atla geldi

ABONE OL
Temmuz 29, 2022 15:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Aşık Mahzuni Şerif anısına düzenlenen Elbistan Festivali’nde konser veren Koray Avcı, sahneye at üstünde geldi. 2,5 saat boyunca şarkı söyleyen Avcı, bir ara sahneden inerek hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

 

Yüz binlerce katılımcıyı buluşturan Elbistan Festivali’nde coşku ve heyecan eksik olmuyor. Elbistan Belediyesi’nin düzenlediği Elbistan Festivali’nin 4.gecesinde de müzik, dans ve eğlencenin doruk noktası yaşandı. Elbistan Festivali’nde sahne sırası ise gençlerin severek dinlediği Koray Avcı’nın oldu. Avcı, kendisini izlemeye gelenlerin arasından at üstünde geçerek sahneye geldi. Avcı’yı atın üstünde gören katılımcılar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

500 BİNİN ÜZERİNDE KATILIM OLDU

Konser öncesinde açıklamada bulunan Koray Avcı, Aşık Mahzuni Şerif’in türküleriyle büyüdüğünü anlatarak Elbistan’da olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu söyledi. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ise, festivalin ilk 4 gününde 500 binin üzerinde bir katılım sayısına ulaştıklarını belirtti. Elbistan’ın Dulkadiroğlu Beyliği’nin başkenti olduğunu anımsatan Başkan Gürbüz, Avcı’nın sahne atla gelmesinin de bu yönden güzel bir anlam ifade ettiğine vurgu yaptı.

ad826x90

2,5 SAAT BOYUNCA ŞARKI SÖYLEDİ

Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan Koray Avcı, performansı ile izleyenleri coşturdu. Avcı’nın seslendirdiği şarkı ve türkülere katılımcılar da hep bir ağızdan eşlik etti. Programda; Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz tarafından konuk sanatçı Avcı’ya yörede yetiştirilen ve hasadına başlanılan lavanta demeti takdim edildi. Avcı, ilk kez bir konserinde kendisine lavanta verildiğine işaret ederek, “Bu benim için bir ilk oldu. Lavantaları evimde saklayacağım” dedi.

Avcı, konserinin bir bölümünde sahneden indi. İzleyicilerin arasına giren Avcı’ya sevgi gösterisinde bulunan gençler, fotoğraf ve video çekmek için birbirleri ile yarıştı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.