DOLAR 32,4023 0.22%
EURO 35,1424 -0.07%
ALTIN 2.327,470,34
BITCOIN 23002172,02%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • MAGAZİN BORSASI
  • MAGAZİN
  • Camdaki Kız’ın Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu gönlünü kaptırdığı haber spikeri Merve Dinçkol kimdir?

Camdaki Kız’ın Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu gönlünü kaptırdığı haber spikeri Merve Dinçkol kimdir?

ABONE OL
Ağustos 8, 2022 12:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Camdaki Kız dizisinin çapkın Sedat’ı gerçek hayatta aradığı aşkı spiker Merve Dinçkol’da buldu. Aşklarını sosyal medya hesaplarında ilan eden çiftten Merve Dinçkol ise he güzelliği hem de işteki başarısıyla dikkat çekiyor.

 
 

Camdaki Kız dizisinin yakışıklı oyuncusu ve uslanmaz çapkını Feyyaz Şerifoğlu, gerçek hayatta gönlünü ünlü haber spikerine kaptırdı. Kanal D Ana Haber’in hafta sonu bültenlerini sunan Merve Dinçkol ile Feyyaz Şerifoğlu, yeni bir aşka yelken açtı. Sürpriz aşk Feyyaz Şerifoğlu’nun doğum günü paylaşımıyla ortaya çıktı.

Ünlü oyuncuyla beraber çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Merve Dinçkol, “Varlığın ile tüm kalbime dokunan benzersiz güzellikte bir ruhsun sen. İyi ki varsın… Mutlu yılların olsun… Beraber nice ilklere, maceralara, güzel anılara. Seni seviyorum.” ifadelerini kullandı. Şerifoğlu sevgilisinin romantik notuna “Ben de seni çok…” diyerek karşılık verdi.

ad826x90

Aşk haberlerinin çıkmasının ardından güzel spikerin özel hayatı ise merak konusu oldu. Geçmişi başarılarla dolu olan Dinçkol Instagram’da da oldukça aktif. Peki Merve Dinçkol kimdir?

Kanal D’nin başarılı spikeri Merve Dinçkol 6 Şubat 1986 yılında İstanbul, Kadıköy’de dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini tamamladıktan sonra Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünü kazandı. Okuldan mezun olan Dinçkol, eğitim gördüğü sırada Lig TV’de staj yaptı.

Merve Dinçkol, profesyonel anlamda ilk iş deneyimi Ulusal Kanal’da oldu. Güzel sunucu Dinçkol, arka planda muhabirlik ve editörlük görevleri yaparak meslek hayatına başladı. Yetenekli spiker, daha sonra aynı kanal bünyesinde gün içerisinde haberleri sunmaya başladı.

Ulusal Kanal’dan ayrıldıktan sonra çeşitli kanallarda görev yapan Dinçkol, Milliyet’le anlaşarak burada Öykü Cengiz ile program hazırladı. Başarılı spikerin son durağı ise Kanal D oldu. Gözde Atasoy Kökçü’nün kanaldan ayrılması ile yerine Merve Dinçkol geçti.

Merve Dinçkol Kanal D ekranlarında Hafta Sonu Ana Haberlerini sunuyor.

ad826x90

Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol arasında ise 5 yaş farkın olması dikkatlerden kaçmadı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.