DOLAR 32,3677 0.15%
EURO 34,9984 -0.24%
ALTIN 2.324,450,23
BITCOIN 2270704-0,67%
İstanbul
17°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Şarkıcı Hadise, boşanma kararı sonrası ilk kez görüntülendi

Şarkıcı Hadise, boşanma kararı sonrası ilk kez görüntülendi

ABONE OL
Eylül 16, 2022 08:09
Şarkıcı Hadise, boşanma kararı sonrası ilk kez görüntülendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

5 ay önce gizli bir şekilde evlendiği Mehmet Dinçerler ile boşanma kararı alan Hadise, önceki akşam Ulus’ta objektiflere takıldı. Oldukça keyifsiz olduğu görülen şarkıcı, basın mensuplarını fark edince yüzünü gizlemeye çalıştı.

Geçtiğimiz nisan ayında sadece yakın çevrelerini davet ederek nikah masasına oturan şarkıcı  ve iş insanı Mehmet Dinçerler’in mutluluğu kısa sürdü. Bir süredir boşanacakları yönündeki iddia ile gündeme gelen ikili, dün peş peşe açıklamalar yaparak boşanacaklarını duyurdu.

PEŞ PEŞE AYRILIK PAYLAŞIMI YAPTILAR

Instagram hesabından ayrılık kararını duyuran Hadise, “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Hadise’nin ardından paylaşım yapan Mehmet Dinçerler ise hakkında iddialara cevap verdi. Hadise’nin kıyafet tercihlerine müdahale ederek sanat hayatına karıştığı ve boşanma kararının ardından şarkıcıdan yüzk ve altınları geri istediği ileri sürülen Dinçerler, “Şahsıma yapılan yakıştırmalar haksızlık. İlişkimiz süresince Hadise’nin sanat hayatını en çok destekleyen kişi bendim. Konserlerini ailemle birlikte en önden gururla izledim. O yüzden ortaya atılan iddialar beni şaşırttı. Evliliğimizi sonlandırma kararı ortak görüşümüzdür. Hadise’den hiçbir talebim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten saygı rica ediyorum” dedi.

ad826x90

BOŞANMA NEDENİ PSİKOLOJİK BASKI

Hadise Açıkgöz, boşanmak için avukatı Hakan Öncel aracılığıyla dün Beykoz 2. Aile Mahkemesi’ne başvuruda bulundu. Mahkemeye sunulan dilekçede, “Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir” denildi.

HADİSE ARACINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Açıklamasında “Anlaşarak sonlandıramadık” diyerek kafa karıştıran Hadise, önceki akşam Ulus’ta bir mekan çıkışı görüntülendi. Trafikte görüntülenen Hadise, yüzünü eliyle gizlemeye çalıştı. Şarkıcının bir hayli moralsiz olduğu gözlendi.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.