DOLAR 32,3680 0.15%
EURO 34,9613 -0.33%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22760110,52%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MasterChef Türkiye’de ortalık karıştı!

MasterChef Türkiye’de ortalık karıştı!

ABONE OL
Ekim 14, 2022 09:28
MasterChef Türkiye’de ortalık karıştı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda ortalık karıştı. Kendisini eleme adayı yapan Burak Kaya’ya sinirlenen Fatma Nur “Şov yapıyorsun ve bu çok samimiyetsiz” diyerek tepki gösterdi. Fatma Nur’un kendisini zan altında bıraktığını söyleyen Kaya ise sinirlerine hakim olamayarak “Biraz saygılı ol, benim karşımda böyle gülme” dedi.

Jüri üyeliğini Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam 100. bölümüyle ekrana geldi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları, eleme adayları belirlenirken tartıştı.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım kaptanı Burak Kaya, kendisini eleme adayı yapmak istedi. Bunun kural dışı olduğunu öğrenen Kaya, Fatma Nur’u eleme adayı yaptı. Kırmızı takım daha sonra açık oylama ile haftanın 6. eleme adayını belirledi.

Eleme esnasında ise Burak Kaya’ya tepki gösteren Fatma Nur“Aramızda hiçbir problem yok ama yaptığın şov çok samimiyetsiz. Madem kendini potaya göndermek istiyorsun o zaman dokunulmazlık oyununa niye asıldın? Biz kazandığımızda senin adını vereceğimizi biliyordun. Burada en çok emek veren, en çok saldıran, bütün hafta boyunca sesini çıkarmayan bir insanım. Ben potaya gitmekten korkmuyorum. Potadan çıkıp ilk dokunulmazlığı kazandığımda da seni yazacağım. Bir daha da sakın ama sakın böyle şovlar yapma, hoş değil” dedi.

ad826x90

Fatma Nur’un açıklamalarına sinirlenen Burak Kaya, “Sen çok saygısızsın. Çok ayıp ediyorsun şu anda. Şov yapıyorsun demen çok büyük bir saygısızlık. Daha önce izlediğim bölümlerde yarışmacıların kendilerini potaya gönderdiğini görmüştüm. Dokunulmazlığı kazandığımda da kendimi gönderirim diye düşündüm. Sen de benim karşımda böyle gülme. Ben sana olayın doğrusunu söylerken sen dalga geçer gibi karşımda gülemezsin. Biraz saygılı ol, ne dediğini bilmiyorsun. Takım için elinden geleni yaptın ve kimseyle tartışmadın. Bunun için teşekkür ederim. Her hafta takım seçimlerinde sona kalıyordun, ben seni ortalara doğru seçtim ve sen bana ayıp ediyorsun. Beni ‘şov yapıyorsun’ diyerek zan altında bırakıyorsun. Sen dalganı geç” şeklinde konuştu.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.