DOLAR 32,3769 0.18%
EURO 35,0095 -0.19%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN 2255658-1,20%
İstanbul
14°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Türkan Şoray Mardin’de Hayranlarıyla Film İzledi

Türkan Şoray Mardin’de Hayranlarıyla Film İzledi

ABONE OL
Ekim 28, 2022 10:40
Türkan Şoray Mardin’de Hayranlarıyla Film İzledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Mardin’de hayranlarıyla bir araya gelen Türk sinemasının ünlü isimlerinden Türkan Şoray, hayranlarıyla birlikte “Kara Gözlüm” filmini seyretti.

 

Valilik ve Mardin Büyükşehir Belediyesince restore edilerek her hafta bir filmin gösterime sunulduğu Açık Hava Sineması’nın özel konuğu Türk sinemasının usta oyuncularından Türkan Şoray oldu.

Hayranlarıyla birlikte “Kara Gözlüm” filmini seyretti

Kasımiye Medresesi’nin altında bereketli Mezopotamya Ovası’na karşı kurulu olan açık hava sinemasında Şoray, 1970 yılında çekilen ve kendisinin de başrolde oynadığı “Kara Gözlüm”ü hayranlarıyla birlikte izledi.

“Bu huzurlu kente hoşgeldiniz”

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, Şoray’ı Mardin’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Mardin birçok medeniyetlere ev sahipliği yapmış, farklı dillerin, dinlerin kültürlerin huzur içerisinde yaşadığı bir kent. Bu huzurlu kente hoş geldiniz. Ülkemizin sultanı Şoray ile Kara Gözlüm filmini hep birlikte izleyeceğiz. Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray ile beraber adeta bir şaheser olan ‘Kara Gözlüm’ filmini hep beraber Mezopotamya Ovası’na karşı izleyerek beraber tarih yazdık.” dedi.

ad826x90

Usta oyuncu Türkan Şoray ise, hoşgörünün, kardeşliğin, medeniyetlerin, kültürlerin kaynaştığı Mardin’e yıllardan beri büyük bir arzuyla gelmeyi istediğini söyledi.

Sıcacıksınız, harikasınız

Hayranların yoğun ilgisine teşekkür eden Şoray, “Bu güzel insanlarla birlikte olmayı çok istiyordum. Bugüne kısmetmiş. Sıcacıksınız, harikasınız. Sizleri çok seviyorum. Daha önce burada filmim oynanmış. Bir fotoğraf gördüm, arkada Mardin ışıkları içinde benim perdede yüzüm kocaman. O kadar sevdim ki o fotoğrafı. Keşke orda olsaydım, dedim. O kadar çok istedim ki arkasından Mardin’den davet geldi. Çok teşekkür ediyorum, burada olduğuma çok mutluyum.” diye konuştu.

İHA’nın haberine göre etkinliğe, Vali Mahmut Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.