DOLAR 32,3974 0.21%
EURO 35,0783 -0.02%
ALTIN 2.325,520,27
BITCOIN 2280263-0,52%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emre Belözoğlu: “Oyunun büyük bölümünde önemli işler yaptık”

Emre Belözoğlu: “Oyunun büyük bölümünde önemli işler yaptık”

ABONE OL
Kasım 2, 2022 23:24
Emre Belözoğlu: “Oyunun büyük bölümünde önemli işler yaptık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

– Emre Belözoğlu: “Oyunun büyük bölümünde önemli işler yaptık”

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu:

“Biglia ve Mahmut’un Hearts karşısında oynaması zor”

İSTANBUL – Giresunspor’u sahasında 3-1 mağlup eden Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu maçın ardından konuştu. Oyunun büyük bölümünde önemli işler yaptıklarını söyleyen Belözoğlu, hafta içinde oynanacak olan Hearts maçında Mahmut ve Biglia’nın oynamasının zor olduğunu ifade etti.

ad826x90

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Giresunspor’u sahasında 3-1 mağlup eden Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Emre Belözoğlu, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Galibiyet için mutluyum. Oyunun büyük bölümünde önemli işler yaptı arkadaşlarımız. Ön bölgede 5’e 4, 4’e 3 yakalayacağımız pozisyonları iyi çalışmıştık. 3-0’dan sonra bir müddet memnun olmadığım bir bölüm var. Oyun içinden ders çıkarmamız gereken yerler var. 1 maç eksiğimizle ligde 2.’yiz. Avrupa’da da devam ediyoruz. Mutluyuz” diye konuştu.

“Mahmut ve Biglia’nın oynaması zor”

Hearts ve Hatayspor karşılaşmaları hakkında konuşan Emre Belözoğlu, “Hatayspor maçından önce motive olmamız gereken Hearts maçı var. Grup liderliğini perçinleyecek çok önemli bir maç. Değerli 2-3 oyuncumuzun sakatlığı var. Öncelikle Hearts maçını düşünüyorum. Ama Volkan Demirel benim her zaman dostum, kardeşim. Onunla 1 günlük rakip olmak da güzel olacak. Hatay’a gider gitmez iyi iş çıkardı. Takımı organize etti ve düşme hattının üzerine çıkma adına iyi işler yaptı. Bizim her maçımız zor. Biz 2-3 günde 1 maç oynarken rakiplerin haftada 1 oynaması onlar adına kolay” dedi. Emre Belözoğlu son olarak Hearts karşısında Biglia ve Mahmut’un oynamasının zor olduğunu ifade etti.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.