DOLAR 32,3732 0.14%
EURO 35,1568 -0.12%
ALTIN 2.322,140,15
BITCOIN 22954932,50%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kupaların takımı quıck sigorta HSSK’dan Cumhuriyet yarışlarında 3’te 3’lük başarı!
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Kupaların takımı quıck sigorta HSSK’dan Cumhuriyet yarışlarında 3’te 3’lük başarı!

Kupaların takımı quıck sigorta HSSK’dan Cumhuriyet yarışlarında 3’te 3’lük başarı!

ABONE OL
Kasım 3, 2022 00:36
Kupaların takımı quıck sigorta HSSK’dan Cumhuriyet yarışlarında 3’te 3’lük başarı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkıları ve İstanbul Valiliği iş birliğinde, İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı 3. Uluslararası Cumhuriyet Kupası Yat Yarışları’nda Quick Sigorta HSSK üst üste üçüncü kez şampiyon oldu.

Yat Yarışları 28 Ekim – 30 Ekim tarihleri arasında Caddebostan – Adalar ve İstanbul Boğazı parkurunda gerçekleşti. 3 dalda yapılan 3. Uluslararası Cumhuriyet Kupası Yarışları muhteşem mücadelelere sahne oldu.

Quick Sigorta sponsorluğunda başarıdan başarıya imza atan Heybeliada Su Sporları Kulübü (HSSK) üst üste üçüncü kez birinciliği göğüsleyen ekip oldu. İstanbul Boğazı’nın muhteşem parkurunda yarışan 28 ülkeden 600’den fazla sporcunun mücadele ettiği yarışlarda, üç farklı kulvarda boy gösteren, Quick Sigorta HSSK J70 Takımı; “Mavi Vatan” Kupası, “Cumhuriyet Bayramı” Kupası ve “Barbaros Hayreddin Paşa” Kupalarını alarak üçte üç yaparak bu büyük organizasyona damga vurdu.

Aynı yarışların SportsBoat B kategorisinde SB20 ekibi ile yarışan Quick Sigorta HSSK takımı, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 1. Olurken, “Mavi Vatan” Kupası ve “Barbaros Hayreddin Paşa Kupalarında 2.lik sahibi oldu.

ad826x90

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar:

“Kupalar, ait olduğu yerde!”

30 Ekim’de Moda – Adalar Parkurunda Mavi Vatan Kupası yarışlarının tamamlanmasının akşamı Tersane İstanbul’da ödül töreni düzenlendi. 7 Kupa ile ödül töreninin yıldızı olan Quick Sigorta HSSK takımların başarısına atıfta bulunan Yaşar, “Takımımızın kazandığı kupalara bir yenisi daha eklendi. Her turnuvadan bu kadar çok kupayla dönmeleri bizi çok gururlandırıyor ve kupalar yine ait olduğu yerde bulunuyor. Her iki takımımız da bu başarıları hak ediyor. Her bir sporcumuzu gönülden kutluyorum. Gerçekten de bu yarışlarda canla başla bir mücadele verdiler. Hatta ufak bir kaza atlatmalarına rağmen, hasarlı teknelerini onarak sabah yarışlardaki yerlerini aldılar. Bu da azmin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bir gün umuyorum ki; uluslararası arenada da ülkemizi temsil edecekler ve kulüp olarak büyük başarılara imza atacağız.” – ANKARA

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.