DOLAR 32,3732 0.14%
EURO 35,1568 -0.12%
ALTIN 2.322,140,15
BITCOIN 22954932,50%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Çolakbayrakdar, Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuları ziyaret etti
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Başkan Çolakbayrakdar, Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuları ziyaret etti

Başkan Çolakbayrakdar, Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuları ziyaret etti

ABONE OL
Kasım 11, 2022 14:24
Başkan Çolakbayrakdar, Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuları ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Masa Tenisi Türkiye Gençler Bölge Takım ve Ferdi Grup Müsabakaları’nda ter döken sporcuları ziyaret etti. Ziyarette sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve birçok spor yatırımına imza attıklarını söyledi.

Kocasinan Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Masa Tenisi Salonunda sporcularla bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin Spor Kulübü masa tenisi sporcularıyla yakından ilgilendi. Masa Tenisi A Milli Takım Antrenörü Halil Adak ve Genç Bayan Milli Takım Antrenörü Kemal Balım’dan müsabakalar hakkında bilgiler alan Başkan Çolakbayrakdar, sporculara her türlü desteği verdiklerini vurguladı. Kayseri’nin Türkiye’de adeta masa tenisinin merkezi konumuna geldiğinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak masa tenisinde büyük başarılara imza attıklarına dikkat çekerek; “Masa tenisi denildiği zaman; Kocasinan Belediyesi’nin önemli bir yeri var. Çünkü Milli Takımın ana omurgasını Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oluşturuyor. Gençlerimiz, kendilerini imkan verildiği zaman neler yapabileceklerini gösteriyorlar. Yavrularımız, her katıldıkları müsabakalarda gerek Avrupa gerekse olimpiyatlarda başarılarla dönüyorlar. Takımımızın masa tenisinde elde ettiği başarılar sayesinde Kayseri, Türkiye’de masa tenisi merkezi oldu. Ay yıldızlı formayı layıkıyla taşıyıp, İstiklal Marşımızı her defasında okutturarak, bizleri gururlandırıyorlar. Bundan dolayı çocuklarımızı ve onlarla birlikte bu işe emek veren antrenörlerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Masa Tenisi A Milli Takım Antrenörü Halil Adak ve Genç Bayan Milli Takım Antrenörü Kemal Balım ise kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür edip, plaket verdi. – KAYSERİ

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.