DOLAR 32,3708 0.16%
EURO 34,9751 -0.29%
ALTIN 2.324,110,21
BITCOIN 22800170,40%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Hüseyin Eroğlu: “Kazandığımız 3 puan bizim için çok değerli”

Hüseyin Eroğlu: “Kazandığımız 3 puan bizim için çok değerli”

ABONE OL
Kasım 12, 2022 12:48
Hüseyin Eroğlu: “Kazandığımız 3 puan bizim için çok değerli”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

– Hüseyin Eroğlu: “Kazandığımız 3 puan bizim için çok değerli”

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Göztepe maçında alınan 3 puanın çok değerli olduğunu söyledi.

Samsunspor, konuk ettiği Göztepe’yi 1-0 mağlup ederken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Eroğlu özellikle son bölümlerde yakaladıkları fırsatları değerlendirebilselerdi maçın farka gidebileceğini söyledi.

“Sezon başından beri ilk defa üst üste maç kazanabildik”

ad826x90

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Hüseyin Eroğlu, “Bulduğumuz gol oyun anlamında mücadele gücümüzü daha da yukarı çekmemizi sağladı. Önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Baktığınızda lig gittikçe zorlaşıyor. Kendi sahamızda elde ettiğimiz 1-0’lık galibiyet önümüzdeki haftalarda oyun anlamında daha da gelişmemizi sağlayacak. Son bölüme doğru yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik farkı açma fırsatı yakalayabilecektik. Ama değerlendiremeyince ister istemez daha çok savunmada kalma durumunda kaldık. Rakip takım da uzun oyuncularını bizim savunmamıza gönderdi. Uzun oynamaya başladı. Savunma anlamında bugün iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Topları savunmadan uzaklaştırarak rakibe gol atma fırsatı vermedik. Bugün kazandığımız 3 puan bizim için çok değerli. Sezon başından beri ilk defa üst üste maç kazanabildik. Bu olay önümüzdeki süreçte bize hem özgüven hem de moral, motivasyon anlamında daha da katkı sağlayacaktır. Ayrıca stada gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bize bugün çok büyük destek verdiler. Bu da ister istemez takımı motive etti. Son ana kadar bizimle birlikteydiler. Tekrardan onlara teşekkür ediyorum” dedi.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.