DOLAR 32,3799 0.19%
EURO 35,0888 0%
ALTIN 2.325,100,26
BITCOIN 2270636-0,66%
İstanbul
17°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Kayserispor maçının ardından

Kayserispor maçının ardından

ABONE OL
Kasım 12, 2022 04:24
Kayserispor maçının ardından
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında Gaziantep FK sahasında Yukatel Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından iki takımın teknik direktörleri düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini anlattı. Erol Bulut, istifa ile ilgili yöneltilen soruya ise maç kötü gidince veya mağlup olunca taraftarların tepki gösterdiğini belirterek, istifa konusu ile ilgili yönetim ile görüşülmesi gerektiğini, kendisinin işini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyledi.

Erol Bulut, şöyle dedi: “Bugün istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Oynadığımız oyun ile bu mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Yeterince gol pozisyonuna girdik ama değerlendiremedik. Toplu ve topsuz oyunlara çalıştık ama sahaya yansıtamadık. Ürettiğimiz zaman zor atıyoruz ve rakip gelince kolay gol yiyoruz. Pozisyonlara baktığımızda ilk yarıdaki şanslarımızı değerlendirseydik daha farklı bir maç olurdu. Futbol böyle bir oyun. Yakaladığınız pozisyonları değerlendiremediğiniz takdirde mağlup oluyorsunuz. Futbolcularımızın arasında ya da benimle onların arasında herhangi bir sorun yok. Oyuna giren futbolcularımız bize istediğimiz katkıları sağlamadı. Maç kötü gidince veya mağlup olunca taraftarlar tepki gösterebiliyorlar. O konuya farklı bir cevap verebilirim. Kimlerin ne yaptığını iyi biliyoruz. Cevabım bu olsun taraftarın neden öyle bağırdığı konusunda. Devamını getirmeyeceğim. Sezon başında 2-3 transfer yapmak istedik ama yapamadık. Mevcut arkadaşlarla oyunumuzu sürdürüyoruz. Ocak ayında transfer yapacak mıyız bilmiyorum bunu yönetimle konuşmamız gerekiyor. İstifa konusu ile ilgili sorduğunuz soruları yönetime iletmeniz gerekiyor bana değil. Ben işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.”ÇAĞDAŞ ATAN: OYUNCULARIM İYİ SAVAŞTIYukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ise takımının 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiğini söyledi. Atan, önemli bir 3 puan aldıklarını ve ilk 8’deki yerlerini sağlamlaştırmanın yanı sıra ilk 5’e girme durumundan dolayı önemli bir motivasyon elde ettiklerini kaydetti.

Çağdaş Atan, “Bence çok iyi bir Anadolu mücadelesi oldu. İyi ve kaliteli bir maçtı. Gönül rahatlığı ile şunu söylemeliyim ki pozisyona girme anlamında biz daha planlıydık. Oyuncularımı kutluyorum. Gaziantep iyi bir takım, karambolde bize zorluk çıkardı. Gaziantep FK duran toplarda çok etkili. Golü beklemediğimiz yerden yedik ama oyun geneline baktığımız zaman oyuncularımız iyi savaştı. Maç içerisindeki 90 dakika boyunca sıkıntı, zorluk, fedakarlık hepsini yaşadık. Sonuç olarak 3 puan aldık. Bu maç bizim için kırılma maçı gibiydi. İlk 8’deki yerimizi sağlamlaştırma ve ilk 5’e girme durumumuz bizim motivasyon kaynağımız oldu. Maç geneline dönecek olursak topa sahip olma ve pozisyona girme anlamında daha etkili olduğumuzu söyleyebilirim. Taraftarlarımız da bize iyi destekler verdi. Haftaya güzel bir Anadolu derbisi olacak. O stadı doldurmanın zamanının geldiğini düşünüyorum. Bizim için çok önemli olan önümüzdeki maça konsantre olmuş durumdayız” diye konuştu.

ad826x90

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.