DOLAR 32,5015 -0.14%
EURO 34,9612 0.28%
ALTIN 2.435,440,52
BITCOIN 2074748-1,45%
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Galatasaray-Yeşilyurt D.Ç Ofspor maçının ardından

Galatasaray-Yeşilyurt D.Ç Ofspor maçının ardından

ABONE OL
Kasım 16, 2022 11:48
Galatasaray-Yeşilyurt D.Ç Ofspor maçının ardından
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Yeşilyurt D.Ç Ofspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Galatasaray’a 2-1 yenilerek elendikleri maçın, oyuncularının öz güven kazanmaları açısından önemli olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kerimoğlu, Ofspor’da 10 gün önce göreve başladığını hatırlatarak, “Takımı toparlamaya çalışıyoruz. Alt sıralardayız. Takımımızda çok genç oyuncu var. Onların kendine güvenmesi adına bu maç çok önemliydi. Galatasaray ile oynamaları, bir şeyler yaptıklarını görmeleri önemliydi. Galatasaray çok gol kaçırdı. Biz kendimizi Galatasaray ile kıyaslayamayız. Sonuçta Galatasaray dünyanın en büyük kulübü. Bu konuda zaten bir şey konuşmaya gerek yok. Biz de öz güvenimizi arttırmayı düşündük. Maç 2-1 bitti, berabere de bitebilirdi. Bu da bizim için önemli. Oyuncularımızın ilerlemesi için bu maç iyi oldu.” diye konuştu.

Kupayı kazanmak gibi bir beklentilerinin olmadığının altını çizen Kerimoğlu, “Gerçekçi olmamız lazım. Maçtan önce de benim söylemediğim şeyler yazıldı. Hiçbir şekilde öyle şeyler söylemedim. Ben Trabzonluyum. Biz Galatasaraylıyız, Trabzonsporluyuz. Hoca olarak elbette öz güvenimi ortaya koymak zorundayım ama bir de her şeyin gerçeğini bilmek lazım. Zaten medyatik olmak gibi bir sıkıntım yok. Büyüklerimiz var, bizi sevenler var, istediğimiz zaman çıkar kendimizi gösteririz.” ifadelerini kullandı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.