DOLAR 32,5145 -0.08%
EURO 34,9854 0.36%
ALTIN 2.434,970,50
BITCOIN 2074347-4,02%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Kayseri’de “Atatürk’ü Anma Koşusu” düzenlendi

Kayseri’de “Atatürk’ü Anma Koşusu” düzenlendi

ABONE OL
Kasım 20, 2022 09:00
Kayseri’de “Atatürk’ü Anma Koşusu” düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Kayseri’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Atatürk’ü Anma Koşusu” yapıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu Bölge Koordinatörü ve İl Temsilcisi Kemal Koyuncu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafında düzenlenen koşu öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Atatürk’ü Anma Koşusu’nda 6 kategoride 100’ü aşkın sporcuyla il seçmesi yaptıklarını söyledi.

Kayseri’nin atletizmde çok ileri noktada olduğunu belirten Koyuncu, “Ulusal ve uluslararası alanda başarılı çok sporcumuz var. Biz de yeni sporcuları bulma anlamında bu yarışmayı çok fazla önemsiyoruz. İnşallah burada seçmiş olduğumuz sporcular ileride dünya ve Avrupa şampiyonaları ile olimpiyatlarda ilimizi, ülkemizi temsil eder.” diye konuştu.

Yarışmaya katılan Şehit Ali Örnek Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Yiğit Karaaslan ise Atatürk’ün her zaman kalplerinde olduğunu ve yarışı kazanmak istediğini dile getirdi. Osman Ulubaş Ortakolu 5. sınıf öğrencisi Emirhan Barbaros da yarışmayı birinci tamamlaması halinde çok mutlu olacağını kaydetti.

ad826x90

Sporcular, “Küçük Kızlar”, “Küçük Erkekler”, “Yıldız Kızlar”, “Yıldız Erkekler”, “Genç Kızlar” ve “Genç Erkekler” kategorilerinde yarıştı.

“Küçük Kızlar” kategorisinde Hediye Nur Tekkaş, “Küçük Erkekler”de Erkan Bulgur, “Yıldız Kızlar”da Fatma Demir, “Yıldız Erkekler”de Yiğit Ormancı, “Genç Kızlar”da Ebrar Nisa Balkaya ve “Genç Erkekler”de Halil İbrahim Arslan birinciliği elde etti.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Öte yandan, yarışmada dereceye giremeyen ve yorulan bazı öğrenciler bitiş çizgisinin ardından gözyaşı dökerken, bazı sporcular da sakatlık nedeniyle yarışmayı yarım bırakmak zorunda kaldı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.