DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9735 -0.31%
ALTIN 2.324,280,22
BITCOIN 2264089-0,44%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Trabzonspor yönetimi Anıtkabir’i ziyaret etti

Trabzonspor yönetimi Anıtkabir’i ziyaret etti

ABONE OL
Kasım 20, 2022 16:00
Trabzonspor yönetimi Anıtkabir’i ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve beraberindeki heyet, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yıl dönümü kapsamında Anıtkabir’i ziyaret etti.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ahmet Ağaoğlu’na; Asbaşkan Ertuğrul Doğan, Başkan Yardımcıları Müminhan Bilgin ve Zeyyat Kafkas, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Haydar Gedikli, Şemsetdin Hancı, Lokman Sadıklar ve Ahmet Beşir’den oluşan Trabzonspor Kulübü heyeti eşlik etti. Ağaoğlu başkanlığındaki bordo-mavili heyet, Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektiren heyet, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Başkan Ağaoğlu Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı: “Ulu Önder Atatürk, Türk futboluna ve ülke sporuna gönül vermiş yönetici arkadaşlarımızla birlikte, Trabzonspor Kulübü olarak manevi huzurunda olmaktan büyük bir onur ve şeref duymaktayız. Sizin ilkelerinizden aldığımız ilham ve güçle Trabzonspor Kulübü olarak; zeki, çevik ve ahlaklı, şanlı bayrağımızı yurtiçi ve yurt dışında gururla taşıyacak sporcular yetiştirmeyi en önemli ve öncelikli görevimiz olarak kabul etmekteyiz ve bu amaç uğrunda yorulmak bilmeden çalışmaktayız. Şüphesiz ki, Trabzonspor Ailesi olarak Türkiye Cumhuriyeti’ne ve yüce Türk milletine, sizin ilkeleriniz ve vasiyetiniz doğrultusunda, son nefesimize kadar çalışmaya devam edeceğiz. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

ad826x90

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalamasının ardından Trabzonspor heyeti Anıtkabir’den ayrıldı.

– Ankara

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.