DOLAR 32,5422 -0.03%
EURO 34,9248 0.07%
ALTIN 2.435,230,23
BITCOIN 21721660,14%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Turgutluspor yönetiminden birlik ve beraberlik kahvaltısı

Turgutluspor yönetiminden birlik ve beraberlik kahvaltısı

ABONE OL
Kasım 20, 2022 19:36
Turgutluspor yönetiminden birlik ve beraberlik kahvaltısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Turgutluspor Kulüp Başkanı Bülent Daşkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Turgutluspor için birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.

Manisa’nın TFF 3. Lig 2. Gruptaki temsilcisi Turgutluspor cumartesi günü evinde oynayacağı Eynesil Belediyespor maçı öncesi ilçede bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Davetlilerle yakından ilgilenen Kulüp Başkanı Bülent Daşkan ve yöneticiler, kahvaltıya katılan herkese Turgutluspor atkısı hediye etti.

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Bülent Daşkan; “Göreve geldiğimiz günden buyana bizleri yalnız bırakmadığınız için şahsım, Yönetim Kurulum ve camiamız adına hepinize teşekkür ederim. Turgutluspor Şehrimizin en önemli ortak değeri ve markasıdır. Bu markayı, layık olduğu yere taşımak ve üst liglere çıkartmak en büyük hayalimiz. Futbol da başarılı olmanın yolu birlikte el ele gönül gönüle çalışmaktan geçmektedir. Siz değerli katılımcıların desteği ile inanıyorum ki bu birliktelik Turgutluspor’u hedefine ulaştıracaktır. Bu birlikteliği Turgutluspor için, şehrimizin gençleri için, çocuklarımızın geleceği için sağlamalıyız. Sadece A Takım seviyesinde değil, altyapımızda forma giyen ve gelecekte giyecek olan yüzlerce çocuğumuzun geleceği için bunu başarmak zorundayız. Bizler bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu süreçte sizleri yanımız da görmek istiyoruz. Bu bizlere güç verecektir. Kendi Sahamız da yarın oynayacağımız maçta stadımızın tam kapasite dolması ve takımımızı yalnız bırakmayarak coşkulu bir seyirci kitlesi oluşturmak için sizleri ve sizlerin desteklerini bekliyoruz. Siyah-Kırmızı renkler hepimizin ortak değeridir. Davetimize katıldığınız için ve destekleriniz için hepinize teşekkür ederim” dedi. – MANİSA

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.