DOLAR 32,4023 0.22%
EURO 35,1424 -0.07%
ALTIN 2.327,470,34
BITCOIN 23002172,02%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’daki terör saldırısı dünya şampiyonunu derinden üzdü

İstanbul’daki terör saldırısı dünya şampiyonunu derinden üzdü

ABONE OL
Kasım 26, 2022 11:36
İstanbul’daki terör saldırısı dünya şampiyonunu derinden üzdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Dünya Boks Birliği (WBA) şampiyonu Mahmoud Charr, dün İstanbul Taksim’de yaşanan saldırının kendisini çok üzdüğünü söylerken, “Tüm kalbim ve dualarımla Türkiye’nin yanındayım. Türkiye için gerekirse ölmeye dahi hazırım” dedi.

Muhammed Ali’nin 13 ve Mike Tyson’un 11 kez taşıdığı WBA dünya şampiyonluk kemerini kazanmış olan Suriye asıllı Müslüman boksör Mahmoud Charr, İstanbul’daki terör saldırısından çok büyük üzüntü duyduğunu belirterek bir açıklama yaptı. Hain terör saldırısının kendisini çok derinden üzdüğünü vurgulayan Mahmoud Charr, “Benim güzel şehrim İstanbul ve yiğit Türk kardeşlerim, bu hain saldırı beni çok derinden üzdü. İstanbul’daki o hain patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Tüm kalbim ve gücümle Türkiye ve Türk halkının destekçisiyim. Tüm kalbim ve dualarımla sizlerle birlikteyim. Allahtan tüm küffara ve kötülere karşı bizlere zafer ihsan etmesini ve bizleri birleştirmesini diliyorum. Bizi aşağıda görmek isteyen tüm kötü insanlara karşı el ele verip birlikte güçlü ve muktedir olduğumuzu göstermeliyiz. Yüce Allah bizleri daha çok yakınlaştırsın, iyi ve kötü günlerde birbirimize destek olmayı nasip etsin. Türkiye’yi çok seviyorum ve Türkiye için gerekirse ölmeye dahi hazırım” sözlerini kullandı. – KÖLN

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.