DOLAR 32,5581 -0.03%
EURO 34,9321 0.03%
ALTIN 2.429,320,00
BITCOIN 2156984-0,37%
İstanbul
21°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alanyaspor-Kayserispor maçının ardından – Çağdaş Atan

Alanyaspor-Kayserispor maçının ardından – Çağdaş Atan

ABONE OL
Aralık 29, 2022 03:00
Alanyaspor-Kayserispor maçının ardından – Çağdaş Atan
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Corendon Alanyaspor’a deplasmanda 3-1 mağlup olan Yukatel Kayserispor’un teknik direktörü Çağdaş Atan, iyi oynadıkları maçta fazla pozisyon vermediklerini ancak kaybettiklerini söyledi.

Atan, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, rakiple bugün hiç hak etmedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını söyledi.

Maçta ok iyi oynadıklarını ve rakibe 90 dakika boyunca sahada acı çektirdiklerini belirten Atan, “Şiddetli preslerle top kazanıp, gol pozisyonlarına girdik. Fazla pozisyon vermedik ama kaybettik.” dedi.

Maçtaki pozisyonları tek tek sıralamak istediğini anlatan Atan, şunları söyledi: “Rakibimize maçın başında Candeias dışında pozisyona girmesine izin vermedik. Ancak maçta çok fazla kırılma anı yaşandı. Cardoso ile ilk yarıda kaleci ile baş başa kaldığımız ama tercih hatası yaptığımız pozisyon var. Ondan sonra Mensah’ın Furkan Bayır’dan kazanması sonrasında yaşanan an geliyor. Gol ve golden öncesi pozisyon… 2-1’den sonra Emrah Başsan’ın tercihi, 3-1’deki penaltı ve Kaleci Bilal’in kurtardığı penaltı pozisyonu, sonra da Cardoso-Leroy Fer mücadelesinde Cardoso’ya gelen darbe… Maçı, bu şekilde kaybettiğimiz düşünüyorum.”

ad826x90

“Bu 3 puanları sahada kaybetmek istiyoruz”

Atan, puanları sahada kazanıp, kaybetmek istediklerini belirterek, sezon ortasında bir takımın 3 puanın silinmesini doğru bulmadığını kaydetti.

Puanları maçlarda acı çekerek, ter dökerek ve çalışarak kazandıklarını anlatan Atan, “Bu 3 puanları sahada kaybetmek istiyoruz. Sahanın dışında kaybettiğimiz 3 puanlar bizi çok üzüyor.” diye konuştu.

“Kayserisporun bir an önce sağlıklı, sürdürülebilir ortama kavuşması gerekiyor”

Atan, eski ve yeni başkan ile şehrin ileri gelen büyüklerinin takıma destek verdiğini ve çabaladığını dile getirerek “Onlara minnettarım. Sezon başında çok fazla mesaj verdik. Ama demek ki mesajlarımız tam yerine ulaşmamış. Şu an ortada sürdürebilir yapıya ulaşmamış Kayserispor var, gözükyor. Bu güne kadar kulüple, taraftarla, teknik ekiple, futbolcularla birleşmiş bir Kayserispor’un ilerlemesini zorlaştıracak gözüküyor. Haliyle bizim de ilerlememizi zorlaştıracak.” ifadelerini kullandı.

Önlerinde bir haftalık bir süre olduğunu kaydeden Atan, herkesin düşünmesi için bunun önemli bir süreç olduğunu vurguladı. Mesajının yerine ulaşmasını dileyen Atan, “Oyuncularım çelik gibiler, problemler ve zorluklarla karşılaştılar ama hiçbir zaman antrenman yapmaktan, çalışmaktan, maçta iyi oynamaktan vazgeçmediler. Onlarla gurur duyuyorum ama Kayserisporun bir an önce sağlıklı, sürdürülebilir ortama kavuşması gerekiyor. Yoksa hem bizim hem kulübün ilerlemesini, tünelin sonundaki ışığın görünmesini zorlaştırıyor. Dediğim gibi bu hafta hepimiz için çok önemli bir hafta.” şeklinde konuştu.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.