DOLAR 32,5080 -0.12%
EURO 34,9511 0.3%
ALTIN 2.434,100,46
BITCOIN 2084060-0,90%
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

A Milli Kadın Buz Hokeyi Takımı’nın ilk hazırlık kampı sona erdi

A Milli Kadın Buz Hokeyi Takımı’nın ilk hazırlık kampı sona erdi

ABONE OL
Ocak 2, 2023 08:36
A Milli Kadın Buz Hokeyi Takımı’nın ilk hazırlık kampı sona erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Güney Afrika’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na katılacak A Milli Kadın Buz Hokeyi Takımı’nın ilk hazırlık kampı tamamlandı.

Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 20-26 Şubat’ta Cape Town kentinde yapılacak. Organizasyona katılacak milli takımın, 25 Aralık’ta İstanbul’da başladığı kampı sona erdi.

Milli takım, şubat ayında ikinci kampını yaparak şampiyona hazırlıklarını tamamlayacak.

İlk hazırlık kampında şu sporcular yer aldı:

ad826x90

Azra Naz Sert, Ekin Duru Köksal, Merve Karataş, Nur Neval Tek, Alara Kuchkin, Betül Duman, Ece Kamalak, Bengisu Tanas, Irmak Gerez, Safiye Çağdaş, Sema Nur Güven, Sena Yavuz, Elif Naz Taşköprü, Ayşe Koçak, Başak Demirkol, Didem Bağcı, Dilara Lökbaş, Berfin Büyükdağ, Elif Beyza Atalı, Elif Nur Kaya, Hatice Gizem Tüzgen Dağlı, Iana Bozbei, Meryem Betül Tuna, Mukaddes Buylucu, Sidre Özer, Nisa Alya Erdöş, Fikriye Begüm Kızıltoprak, Şeydanur Zoroğlu, Yaren Pala, Ebrar Bilge Oğuz

“Şampiyonaya odaklandık”

A Milli Kadın Buz Hokeyi Takımı Başantrenörü Yücel Çıtak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beş gün boyunca buz içi 20 saat, buz dışı 7 saatlik lig arası kamp yaptıklarını ifade etti.

Disiplinli ve çok fazla gelişimin gözlemlendiği bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Çıtak, “Şubat ayında bir kampımız daha olacak ve devamında dünya şampiyonasına gideceğiz. Ben, çalışma arkadaşlarım, sağlık ekibimiz ve tüm federasyon yetkilileri Dünya Şampiyonası’na odaklandık. Sporcularıma çok güveniyorum. Ayrıca A milli takımın içerisinde 18 yaş altı sporcularımızdan bazıları da kadroya girmek için çok efor sarf ediyor. Bundan dolayı da çok memnunum.” değerlendirmesinde bulundu.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.