DOLAR 32,3752 0.16%
EURO 35,0362 -0.18%
ALTIN 2.324,830,24
BITCOIN 2262862-0,61%
İstanbul
14°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Samsunspor’a ek gelir sağlayacak “Taraftar Çayı”nın tanıtımı yapıldı
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Samsunspor’a ek gelir sağlayacak “Taraftar Çayı”nın tanıtımı yapıldı

Samsunspor’a ek gelir sağlayacak “Taraftar Çayı”nın tanıtımı yapıldı

ABONE OL
Ocak 17, 2023 16:12
Samsunspor’a ek gelir sağlayacak “Taraftar Çayı”nın tanıtımı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor’a ek gelir sağlayacak “Taraftar Çayı”nın tanıtımı gerçekleştirildi.

Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen tanıtım toplantısında, taraftar çayının kulübe katkı sağlayacağını söyledi.

Bir firma ile anlaşarak Samsunspor markası adı altında taraftar çayı çıkardıklarını anlatan Boyar, ” Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılında şehrimizin markaları futbol ve basketbol takımlarımıza şampiyonluklar çok yakışacak ve inşallah gerçekleşecek. Samsunspor Kulübü Derneği olarak imzaladığımız bu proje, derneğimize maddi ve manevi katkı sağlayacak. Maddi katkı bir gelir olacak, manevi katkı da takımımızın güzide renkleriyle piyasada bir çay satışı gerçekleşmiş olacak. Bu kampanyanın ileriki yıllarda da sürmesini diliyoruz. Samsunsporlu olarak ilk defa böyle bir organizasyonla çayımızın hanelere girmesi bizleri mutlu ediyor. Taraftarlarımızı çayımızı almaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Dernek yönetim kurulu üyesi Arzu Uslu ise taraftar çayının yarından itibaren raflarda yerini alacağını belirterek, “Bir yudum çayda biz de varız, sloganı ile kulübümüze katkı sağlayacak olan çayı, önce kentimizde sonra Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan Samsunsporlular hatta diğer taraftarların da damak tadına sunduk. Birinci sınıf kalitede olan çayımıza her kesimin ilgi göstereceğini ve özellikle takımına Samsunsporluların böyle sahip çıkacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

ad826x90

Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan da anlaşmanın herkese hayırlı olmasını diledi.

Tanıtım toplantısında Samsunsporlu futbolcu Celil Yüksel ile basketbol takımının oyuncuları da hazır bulundu.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.