CANLI ANLATIM | Fenerbahçe – Greuther Fürth

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 5. hazırlık maçında Greuther Fürth'le karşılaşıyor. Kasımpaşa'yı 4-1, Gençlerbirliği'ni 4-0 yenen Fenerbahçe PEC Zwolle ile 2-2 berabere kaldı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Attila Szalai, Novak, Osayi - Samuel, Zajc, Luis Gustavo, Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil, Pelkas, Serdar Dursun

En ciddi rakip Dinamo Kiev

4 Ağustos Çarşamba günü Fenerbahçe, güçlü bir rakiple kendini test edecek. Sarı Lacivertliler, Mircea Lucescu yönetiminde geçtiğimiz sezon Ukrayna'da şampiyonluğa ulaşan Dinamo Kiev ile hazırlık maçında karşılaşacak. Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak.

Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, daha önce oynadığı 4 hazırlık maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı. Romanya ekibi Csikszereda'yı 2-0'la geçen sarı lacivertliler, Kasımpaşa'yı 4-1, Gençlerbirliği'ni ise 4-0 mağlup etti. Fenerbahçe, Hollanda Birinci Futbol Ligi ekibi PEC Zwolle ile oynadığı karşılaşmadan ise 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Ozan Tufan'ın Dalgalı Kariyeri