Hazal Subaşı, Bodrum tatilinde

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı, geçtiğimiz haziran ayında final yapan 'Çukur' dizisinde 'Nehir' karakterine hayat veren Hazal Subaşı, sezonun yorgunluğunu tatilde atıyor.

26 yaşındaki güzel, kendisi gibi oyuncu olan Gizem Karaca ve arkadaş gurubuyla Bodrum'daydı. Önceki gün Yalkavak Xuma Beach’te görüntülenen grup, keyifli dakikalar geçirdi.

Sıcaktan bunalınca kendilerini Ege'nin serin sularına bırakan ikiliden Gizem Karaca, oyuncu arkadaşına etrafı tanıtıp, denizin içerisinde şakalaştı.

Fit halleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncular, kısa süren deniz sefası sonrası şezlonglara geçerek güneşlenmeyi tercih ettiler.

AYRILIK AÇIKLAMASI

Rıza Kocaoğlu, ayrılık kararı ile ilgili geçtiğimiz mart ayında şu açıklamayı yapmıştı:
"Dünyanın ve ülkemizin çok zor süreçlerden geçtiği, acı kayıplar verdiğimiz bu günlerde gündemi meşgul etmek istemesek de paylaşmak durumunda kaldık..."

"Hazal Subaşı ile 2019 yılından beri devam eden ilişkimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Birbirimize karşı saygı duyarak verdiğimiz bu kararımıza siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan da aynı yaklaşımı bekliyoruz. Bu süreçte bize gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz."