DOLAR 32,5159 -0.11%
EURO 34,7937 -0.23%
ALTIN 2.423,03-0,28
BITCOIN 21585040,36%
İstanbul
18°

AÇIK

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Son dakika haberi: Galatasaray’da Berkan Kutlu transferinde senet krizi ortaya çıktı!
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Son dakika haberi: Galatasaray’da Berkan Kutlu transferinde senet krizi ortaya çıktı!

Son dakika haberi: Galatasaray’da Berkan Kutlu transferinde senet krizi ortaya çıktı!

ABONE OL
Ağustos 1, 2021 05:12
Son dakika haberi: Galatasaray’da Berkan Kutlu transferinde senet krizi ortaya çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

NEVZAT DİNDAR

Galatasaray’da Berkan Kutlu transferinde son anda kriz yaşandığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızlılarda Başkan Burak Elmas ve bir yönetici krizi önledi.

BERKAN ANTRENMANA ÇIKTI

Aslan’da yeni transfer Berkan Kutlu takımla birlikte çalışmalara başladı. Lisansı çıkan tecrübeli futbolcu Fatih Terim’in şans vermesi halinde resmi maçlarda forma şansı bulabilecek.

ad826x90

SIKINTI GİDERİLDİ

Alanyaspor, Berkan Kutlu’nun bonservisi için Galatasaray’dan 25 milyon liralık iki senet istedi. Güney ekibi, başkan ile bir yöneticinin kefaleti şartını da koydu. Bunun üzerine Elmas ile Epözdemir şahsi kefaletini verdi, transferdeki sıkıntıyı giderdi

SON DAKİKA KRİZİ

Galatasaray’da Berkan Kutlu transferinde, son dakikada senet krizi yaşandığı ortaya çıktı.

2 SENET İSTENDİ

Alanya Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun, son gün, bonservis bedelinin 25 milyon kiralık kısmı için 2 senet istediği öğrenildi.

ŞAHSİ KEFALET İSTENDİ

Genel Kurulu’nun yapıldığı gün Ankara’da gerçekleşen zirvede, Çavuşoğlu’nun, Başkan Burak Elmas ve yönetimden bir ismin şahsi kefaletini istediği belirlendi.

KEFİL OLDULAR

Son dakika gelen bu talep sonrası görüşmelerin tıkandığı bildirildi. Daha sonra krizi çözmek isteyen Galatasaray Başkanı Elmas ve başkan yardımcısı Rezan Epözdemir’in, 25 milyon liralık senede kefil olarak problemi giderdiği ortaya çıktı.

ad826x90

25 MİLYON TL’LİK İMZA

Her iki isim 25 milyon TL’lik borcun altına imza attıkları ifade edildi.

BERKAN TRANSFERİNDE MUTLU SON

Galatasaray böylece Berkan transferinde mutlu sona ulaştı. Zor ve çetin geçen görüşmeler sonrası sarı-kırmızılı yönetim, Fatih Terim’in ısrarla istediği 23 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağladı.

LİSTEYE DAHİL EDİLDİ

3 yerli oynatma zorunluluğundan dolayı Berkan’ın yeni sezon planlamasında çok önemli bir görevi bulunurken, lisansı çıkarılan Berkan da UEFA’ya bildirilen listeye dahil edildi.

İZİN BİTTİ MESAİ BAŞLADI

UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön elemesinde İskoçya’nın St. Johnstone ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla devam etti. Bir günlük iznin ardından çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılı ekip, taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmana yeni transfer Berkan Kutlu’da katıldı.

MORUTHAN’A 10 MİLYON EURO ÇOK

Galatasaray’da Moruthan konusundaki belirsizlik sürüyor. Steaua Bükreş forması giyen 22 yaşındaki futbolcu için Rumen cephesi, bitme noktasına geldiğini iddia ederken, sarı-kırmızılı yönetime göre bu rakamlarla transferin çok zor olduğu düşünülüyor. Sarı-kırmızılıların 22 yaşındaki oyuncu için 10 milyon euroluk bonservisi yüksek ve abartılı buldukları öğrenildi.

FUTBOLCULARIN AKLI G.SARAY’DA

St. Johnstone Teknik Direktörü Callum Davidson 0-0 berabere kaldıkları, Ross Country maçına odaklanamadıklarını, çünkü futbolcuların aklında sadece Galatasaray’ın bulunduğunu dile getirdi. Evening Telegraph Gazetesi’ne konuşan Davidson, “Oyuncularımın aklında Galatasaray maçından başka bir şey yok. Motive olamıyorlar. Adeta bu maçla yatıp bu maçla kalkıyorlar” ifadelerini kullandı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.