DOLAR 32,5236 -0.08%
EURO 34,7960 -0.22%
ALTIN 2.421,24-0,35
BITCOIN 21655010,57%
İstanbul
18°

AÇIK

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Kaan Yıldırım ve Uraz Kaygılaroğlu, Hadise’ye gönderme mi yaptı?

Kaan Yıldırım ve Uraz Kaygılaroğlu, Hadise’ye gönderme mi yaptı?

ABONE OL
Ağustos 21, 2021 09:36
Kaan Yıldırım ve Uraz Kaygılaroğlu, Hadise’ye gönderme mi yaptı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Bir süredir ‘Erşan Kuneri’ dizisinin çekimleri için sette olan Uraz Kaygılaroğlu, arkadaşı Kaan Yıldırım’ın paylaşımına yazdığı yorumla dikkat çekti.

Posta gazetesinden Uğur Alkapar, “Hadise’ye mi Taş Attılar?” başlıklı yazısı ile bu konuyu köşesine taşıdı:
“Hadise’nin Kaan Yıldırım’dan ayrılmasına sebep olarak gösterilen iddialardan biri de ‘Kaan beni çok yordu’ diyen şarkıcının sevgili baskısından bunalmış olmasıydı.

Hadise’nin yakın dostlarına ‘Her şeyime karışıyordu. İşime, fotoğraflarıma, sosyal medya hesaplarıma’ diye dert yandığı konuşuluyordu.

Geçtiğimiz günlerde Uraz Kaygılaroğlu’nun yakın dostu Kaan Yıldırım’ın üstsüz pozuna yaptığı şu yoruma çok gülen oldu:
‘Üstün çıplak fotoğraf koydun bir şey demedim, bir de üstüne dişlerini göstererek mi gülüyorsun! Hem de bacakların görünürken(!) Sanırım ayrılacağız!’

ad826x90

NE GEREK VAR?

Ancak bunu espri olarak görmeyip biraz önce bahsettiğim Yıldırım’ın Hadise’nin fotoğraflarına karıştığı iddiasıyla dalga geçtiğini düşünenler de oldu.

Belki hiç ilgisi yok ve bu ikilinin kendi arasında bir şaka. Ama geçmiş bitmiş bir ilişki hakkında yanlış anlamalara neden olabilecek bir paylaşımın ne gereği var? Hassas davranıp bunu düşünmeleri gerekmez miydi?”

YENİ AŞKIYLA İLK KEZ EL ELE

Önce Meksika’nın gözde turistik merkezi Tulum’da, daha sonra da Bodrum’da tatil yapan Hadise-Mehmet Dinçlerler çifti, İstanbul’a döndükten sonra ilk kez birlikte görüntülenmişti.

İkili, İstinye’de bir mekandan el ele çıkmıştı. Görüntülendiklerini anlayınca paniğe kapılan Hadise, sevgilisinin elini bırakıp koşar adım otomobiline gitmişti. Mehmet Dinçerler ise sakinliğini korumuştu.

Hadise, Meksika’nın gözde tatil beldesi Tulum’da sevgilisine poz vermiş, o kareleri de kalp emojisiyle Instagram hesabından yayınlamıştı.

İş insanı Mehmet Dinçerler de Tulum’da konakladıkları otelin balkonundan Hadise’ye sırtı dönük poz vermiş, bu kareyi takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.