DOLAR 32,3208 0.2%
EURO 35,0455 -0.28%
ALTIN 2.307,441,33
BITCOIN 22883873,00%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

GAYRİMENKUL DANIŞMANI LERNA KAPRİYELYAN KİMDİR?

GAYRİMENKUL DANIŞMANI LERNA KAPRİYELYAN KİMDİR?

ABONE OL
Haziran 9, 2023 15:55
GAYRİMENKUL DANIŞMANI LERNA KAPRİYELYAN KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

“Adıyla Soyadıyla Size Teşekkür Yazısı Yazıyorsa Müşteriniz, Doğru Yoldasınız Demektir.”

 

 

Keller Williams Platin Bölge Müdürlüğünde gayrimenkul danışmanlığı yapan Lerna Kapriyelyan iki uzmanlık bölgesinde faaliyet göstermekte. Uzmanlık bölgelerinden ilki Kınalıada. Sosyal medya hesaplarında paylaştığı kısa süreli satışları ve müşterilerinin memnuniyet referanslarıyla dikkat çeken Lerna Kapriyelyan, başarısının sırrını şöyle özetliyor; “İşimi severek yapıyorum. Gayrimenkul danışmanlığına aktif olarak başlamadan önce eğitimleri mükerrer aldım çünkü mükemmeliyetçiyim. Hata payı bırakmadan ilerlemek için ilk önceliğim eğitimdi. Sonraki aşama bölge uzmanlığıydı. Doğup büyüdüğüm, hala yaşadığım iki bölgeyi uzmanlık alanım olarak seçtim. Başarılı olmak için gereken diğer önemli unsurlar güvenilirlik ve şeffaflık. Usulüne uygun, yazılı çizili, şeffaf ilerlediğinizde alıcı da satıcı da huzurlu hissediyor.

ad826x90

 

 

Kafasında soru işareti kalmamalı alıcı veya satıcının. Şimdi biz bu eve 5 tl verdik ama eve mi verdik bu parayı yoksa 1 lirası emlakçının cebine mi girdi endişesi duymamalı. Penguen sürüsünden ayrılıp, farklı bir şeyler yapmak bir diğer sır. Yetkisini aldığım portföy ister 500.000 TL olsun, ister 5 milyon dolar, mutlaka profesyonel fotoğraf, video, drone çekimi yaptırıp aktif şekilde pazarlıyorum. Sağlam bir veri tabanım var. Yeni bir portföy aldığımda, yatırımlık bir evse bu yatırımcı müşterilerimi bahçe katı bir portföy almışsam bu portföyle ilgilenecek müşterilerimi ararım. İlana çıkmadan önce veri tabanımdaki müşterilerimi tek tek arayarak haberdar ederim. Kısa süreli satışlarım iyi bir bölge uzmanı olup portföyleri doğru fiyatlandırmam, etkin şekilde pazarlamamla ilgili.

 

 

Müşteri referanslarım için ise şunu söyleyebilirim; bir müşteri aldığı hizmetten memnun kalmadığında bunu ortalama 7 kişiyle paylaşıyor. Memnuniyetsizliği çok yüksek ise önüne gelene anlatıp, sosyal mecralarda vs paylaşıyor. Memnun kalan bir müşteri ise bunu ortalama 3 kişi ile paylaşıyor. Bunlar istatistiksel bilgiler. Genelde memnuniyetsizlik daha kolay yazıya dökülüyor. Burada durup düşünmek lazım, adıyla soyadıyla size teşekkür yazısı yazıyorsa müşteriniz, doğru yoldasınız demektir, çizginizi bozmadan aynen devam.” Yakın zamanda gelen talepler üstüne, ilk uzmanlık bölgesi Kınalıada’ya Büyükada ve Burgazada’yı ekleyen danışmanın aktif faaliyet gösterdiği ikinci bölge ise Nişantaşı, Bomonti, Şişli bölgesi.

 

ad826x90

Instagram: @kw.lernakapriyelyan

mail adresi: lerna.kapriyelyan@kww.com.tr

 

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.