DOLAR 32,3793 0.18%
EURO 35,0793 -0.04%
ALTIN 2.325,030,25
BITCOIN 2275147-0,40%
İstanbul
17°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Ebru Şallı şiddet iddiasını yalanladı, görgü tanığı korkunç anları anlattı

Ebru Şallı şiddet iddiasını yalanladı, görgü tanığı korkunç anları anlattı

ABONE OL
Ekim 24, 2022 08:27
Ebru Şallı şiddet iddiasını yalanladı, görgü tanığı korkunç anları anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Arabada eşi Uğur Akkuş’un fiziksel şiddetine maruz kaldığı ve “O benim kocam” diyerek şikayetçi olmadığı iddia edilen Ebru Şallı, şiddet iddiasını kesin bir dille yalanladı. Şallı’nın açıklamasının ardından konuşan görgü tanığı ise, “Arabada hem sözlü hem fiziksel şiddete maruz kaldı. Ambulans çağırınca kadını Ebru Şallı olduğunu anladık” dedi.

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’tan şiddet gördüğü iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ebru Şallı, şiddet olayını kesin bir dille yalanlarken olaya şahit olduğunu ileri süren yan araçtaki kadın, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak şiddet olayını anbean anlattı.

Şallı’nın hakkındaki şiddet iddiasını yalanlamasının ardından sessizliği bozan yan araçtaki görgü tanığı, canlı yayında şunları anlattı: “Emirgan’dan Beşiktaş’a doğru giderken trafikte kaldık ve bir anda bir çığlık sesi duyduk. Önce çocuk sesidir diye tepki vermedik çığlık sesleri artınca araçta bağıran kişinin bir kadın olduğunu gördük. Kadının inmeye çalıştığını adamın da bir eliyle kadını kapıya sıkıştıracak şekilde ittiğini gördük. Hem sözlü şiddet vardı hem de darp ediyordu. Şiddete dayanamayınca halam araçtan inerek camları yumruklamaya başladı. Araçta çocuk kilidi olduğu için Ebru Şallı kapıyı açamadık.”

ad826x90

“Daha sonra babam Uğur Akkuş’un ilerlememesi için direksiyonu aracın önüne kırdı. Etraftan kimse yardım etmedi. Sonra Uğur Akkuş, Ebru Şallı’yı araçtan indirdi. Yanımıza aldığımızda nerede olduğunun farkında bile değildi. Sakinleşmesi için aracımıza aldık ama Ebru Şallı ‘taksi çağırarak evime gideyim’ dedi. Çok kötü bir durumdaydı. Bir yeriniz acıyor mu diye sorduğumuzda göğsünü göstererek darbe aldığını söyledi, titriyordu.”

“Bu esnada yoldan geçen ambulansı durdurdular ve Ebru Şallı’yı ambulansa teslim edince kim olduğunu anladık. Ondan önce kim olduğunu bilmiyorduk. Bu esnada eşi olay yerini terk etti. Ben polis çağırdım. Biz polisi beklerken ambulans yetkilileri ‘eşi olduğu için şikayetçi olmak istemiyor’ dedi. Yardım etmeyi teklif ettiğimizde de annesi ve ablasının geleceğini söyleyerek bize teşekkür etti. İki hafta önce yaşanan olayı basına yansıtma düşüncemiz yoktu. O da eşini şikayet etmeyince saygı duyduk. Baskı ya da tehdit altında olup olmadığını bilmediğimiz için susmak istemedik. Şiddet gören kişi değil, uygulayan kişi utanmalı. Susmasına çok şaşırdım ve paylaşımlarını takip ettim. Yaptığı açıklamaları da kendisinin yazdığını düşünmüyorum. Elleri titreyen ve ‘imdat’ diye yardım çağrısında bulunan bir kişinin susması normal değil.”

Akkuş’un trafikte seyir halindeyken Ebru Şallı ile tartıştığı ve fiziksel şiddet uyguladığı iddia edildi. Yan araçtaki çiftin müdahale ettiği olayda Şallı’nın ağlama krizine girdiği ancak gelen polislere “Şikayetçi değilim. O benim kocam” diyerek Akkuş’tan şikayetçi olmadığı ileri sürüldü.

Şiddet iddiasıyla gündeme bomba gibi düşen Ebru Şallı, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda “Bu kadarı ayıp artık yapmayın lütfen. Habercilik bu kadar basite mi indi? Gerçek olmayan haberleri kopyala yapıştır! Neden kafanıza göre haber yapıyorsunuz?” diyerek sitem etti.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.