DOLAR 32,5904 0.23%
EURO 34,8204 0.44%
ALTIN 2.411,57-0,86
BITCOIN 21545500,48%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

ABONE OL
Ekim 29, 2022 11:24
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yayımladıkları mesajla kutladı.

Beşiktaş’ın sosyal medya hesabından “Türkiye Cumhuriyeti 99 yaşında” başlığıyla yayımlanan videolu mesajda, “Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıl dönümünde, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, özlem ve minnetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun.” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray’ın internet sitesinde yer alan mesajda, Atatürk’ün 10. Yıl Nutku’nda “Az zamanda çok ve büyük işler yaptık. Bu işlerin en büyüğü, temeli Türk kahramanlığı ve yüksek kültürü olan Türkiye Cumhuriyeti’dir. Bundaki muvaffakiyeti Türk milletinin ve onun değerli ordusunun bir ve beraber olarak azimkarane yürümesine borçluyuz.” dediği hatırlatılarak, şunlar kaydedildi:

“Birlik ve beraberlik olgusunun başarıya giden yolda altın kural olduğunu bize tekrar hatırlatan bu cümle vesilesiyle, bir halatı hep birlikte çekenlerin takımı Galatasaray, geçmişte olduğu gibi gelecekte de birlik ve beraberliğin en güzel timsali olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılında bize aydınlanma yolunu açan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatanın kurtuluşu için can veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!”

ad826x90

Cumhuriyetin 99’uncu yılını sosyal medya hesabından da kutlayan sarı-kırmızılı kulüp, ayrıca “Cumhuriyet’in yüzüdür Galatasaray. Geçmişi, bu ulus için canını vermiş gencecik kahramanlarla dolu. Kurulduğu gün, ‘Türk olmayan takımları yenmek’ hedefini koyacak kadar ileri görüşlü. ‘Fikri hür, vicdanı hür’ olanların yüzüdür Galatasaray.” paylaşımında da bulundu.

Sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayımlayan Fenerbahçe Kulübü, internet sitesinden ise “Cumhuriyetin Feneri Haykırıyor: Yaşa, Sonsuz Ol Cumhuriyet…” başlığıyla şu mesajı paylaştı:

“Ulusumuza bırakılmış en büyük miras olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın 99. yılı kutlu olsun… Çağdaşlığın göstergesi ve demokrasinin dayanağı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı ulusumuza armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanımızın müdafaasında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi sonsuz özlem ve saygıyla anıyoruz.

Biz, bu topraklara siper olanları unutmayan, kadınıyla erkeğiyle cephede savaşanları kalbine kazıyan, atamızın emanetine sahip çıkan, ilkelerinden şaşmayan Cumhuriyetin Feneri olarak; bu vatana ve Cumhuriyete layık olmak için yaşıyoruz…Milyonlarca taraftarımızın sesi olarak haykırıyoruz: Ulu Önderimizin izinde, yaşa, sonsuz ol Cumhuriyet!”

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.