DOLAR 32,3449 0.28%
EURO 35,1383 -0.02%
ALTIN 2.309,551,42
BITCOIN 22852382,30%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Artvin Hopaspor’da başkanın annesinin açıkladığı prim futbolcuları sevinçten havaya uçurdu
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Artvin Hopaspor’da başkanın annesinin açıkladığı prim futbolcuları sevinçten havaya uçurdu

Artvin Hopaspor’da başkanın annesinin açıkladığı prim futbolcuları sevinçten havaya uçurdu

ABONE OL
Kasım 4, 2022 05:48
Artvin Hopaspor’da başkanın annesinin açıkladığı prim futbolcuları sevinçten havaya uçurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Artvin Hopaspor ile Fatsa Belediyespor, TFF 3. Lig 3. Grup’ta karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Hopaspor 1-0 kazanırken maç sonu renkli anlar yaşandı.

10’AR BİN LİRA PRİM ALACAKLAR

Karşılaşmayı kulüp başkanı Lütfü Kolçak’ın 82 yaşındaki annesi Sabriye Kolçak ise tribünden izleyerek takıma destek verdi. Maçın sonunda soyunma odasına giden Sabriye Kolçak, futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ederek maçın galibiyet primini de 10’ar bin lira olarak açıklaması futbolcuları sevince boğdu.

“YÜREKTEN İNANIYORUZ”

ad826x90

Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Lütfu Kolçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, 9 puan ile ligde 14. sırada yer aldıklarını, bu durumdan camia olarak hoşnut olmadıklarını belirterek, “Ligde ilk galibiyetimizi deplasmanda Niğde Anadolu FK maçında elde ettik. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde güzel bir oyunla Fatsa Belediyespor’u yenerek 3 puanı aldık. Bu maçta çok gol kaçırdık. Ancak bu futbol, gol atmakta var kaçırmakta var. Galibiyet serimiz başladı ve bunun devam edeceğine inanıyoruz. Taraftarlarımız her zaman desteğine ihtiyacımız var. Alacağımız seri galibiyetlerle ligin üst sıralarına çıkacağız. Futbolcularımıza ve teknik ekibimize yürekten inanıyoruz” dedi.

“ANNEM ÇOK ÜZÜLÜYORDU”

İlk kez maça gelen 82 yaşındaki annesinin takıma uğur getirdiğini belirten Kolçak, “Annem ligde aldığımız kötü sonuçlara çok üzülüyordu. Hafta sonu sahamızda oynadığımız maça gelen annem takıma destek verdi. Güzel bir futbolla maçı kazanmasını bildik. Maç sonunda soyunma odasına gelen annem futbolculara galibiyet primi olarak 10’ar bin lira vermemi istedi. Bende annemi kırmadım ve söylediği primi verdim. Futbolcular başta olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarım bu durumdan çok etkilendik. Annemizin elini öperek duasını aldık” diye konuştu.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.