DOLAR 32,3400 0.24%
EURO 35,1121 -0.15%
ALTIN 2.307,511,33
BITCOIN 22887933,29%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Access The Bars Eğitimi Nedir? Öznur Doğan Kendirli Anlatıyor…

Access The Bars Eğitimi Nedir? Öznur Doğan Kendirli Anlatıyor…

ABONE OL
Kasım 7, 2022 12:31
Access The Bars Eğitimi Nedir? Öznur Doğan Kendirli Anlatıyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Access The Bars Nedir?

Başımızın üzerinde bulunan 32 bar (para, kontrol, yaratıcılık, şifa, yaşlanma önleyici gibi) noktalarına hafif dokunuşlarla uygulanarak o barlarda tüm yaşamımız boyunca birikmiş olan negatif elektrik yükünün açığa çıkarılması yani temizlik çalışmasıdır. Ortalama 60 – 90 dakika arasında sürmektedir. Seans esnasında konuşmak ya da konuşmamak kişinin kendi tercihidir her iki durumda da seansın etkisini almış olur.

Bars seansı sırasında beyin dalgaları yavaşlar, çocukluktan gelen davranış biçimleri, inanç sistemleri ve bakış açıları serbest bırakıldığında daha çok var olmaya, anda kalabilmeye başlarsınız.  Geçmişinizi geleceğinize yansıtmadan tamamen geleceğinizdeki kendiniz olursunuz. Para barı, neşe ve huzur barı, yaratıcılık barı, farkındalık barı, cinsellik ve beden barı, gençleşme barı vb. bu noktalar yaşamınız boyunca edinmiş olduğunuz tüm duygu, inanç ve yargıları barındırmaktadır. Bu barlara dokunarak serbest bıraktığımızda özgürlüğünüzü geri kazanırsınız.

ad826x90

Access Bars bugüne kadar bütün dünyada binlerce insana uyku, kilo, para, ilişkiler, endişe, stres ve benzeri bir çok konuda hayatlarını istedikleri yönde değiştirmelerine yardım etmiştir. Bu mucizevi deneyim hayatınızda değiştirmeyi arzuladığınız alanlardaki kısıtlamaları ortadan kaldıracaktır.

Seans sonrasında kişiler hafiflediklerini zihinlerinin sustuğunu hemen söylerler. Yüzlerindeki değişimden de bu çok rahat anlaşılmaktadır. Access Conscıusness‘ın ilk basamağı olan Access The Bars barlara erişim sistemidir ve eğitimi bir gün sürmektedir. Bars seansını iki kez deneyimleme şansımız olmaktadır.

Access The Bars Eğitimi:

  • Access Conscıusness‘ın ilk basamağı olan Access The Bars barlara erişim sistemidir.
  • 32 bar noktaların neler olduğunu ve oralarda neleri depoladığımızı sıkıştırdığımızı öğreniriz.
  • Kendimizi sıkıştırdığımız alanlardan çıkmamızı, kendimiz olmamızı sağlayan, mucize araçların olduğu uluslararası onaylı bir seminerdir.
  • Eğitim bir gün sürmektedir .
  • Bars seansını iki kez deneyimleme şansımız vardır.
  • Temizleme cümlesinin açılımını ve nerelerde kullanacağımızı öğreniriz. (Kısaca pod and poc dediğimiz mucize temizleme cümlesi)
  • Tüm hayatımız boyunca kullanacağımız kesinlikle muhteşem bir şekilde çalışan araçları öğreniriz.
  • Değişip dönüştüğünüzü hatta çok hafiflediğinizi eğitim bitmeden anlarsınız.
  • Access The Bars Eğitimi  16 yaşa kadar ücretsiz, 18 yaşa kadar %50 indirimlidir.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.