DOLAR 32,5061 -0.11%
EURO 34,9783 0.38%
ALTIN 2.429,650,28
BITCOIN 2065801-4,25%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Manisa FK – Sakaryaspor maçının ardından

Manisa FK – Sakaryaspor maçının ardından

ABONE OL
Kasım 9, 2022 19:24
Manisa FK – Sakaryaspor maçının ardından
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Spor Toto 1. Lig’in 12 haftasında konuğu Sakaryaspor’u 2-1 mağlup eden Manisa FK’nin teknik direktörü Levent Eriş, aldıkları galibiyetten dolayı memnun olduklarını belirterek, “Kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Üst sıralarda yer almak istiyorduk.” dedi.

Eriş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Sakaryaspor gibi güzel futbol oynamayı amaçlayan bir takımla oynadıkları için mutlu olduklarını belirterek, Manisa FK’de oyun kültüründe yaşadıkları değişimle iyi bir takım haline geldiklerini söyledi.

İyi bir müsabakayı geride bırakıp, çok sayıda pozisyon bulduklarına dikkati çeken Eriş, “Kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Üst sıralarda yer almak istiyorduk. Bugünler değil sonu iyi olsun istedik. Geleceğe dönük bir planlama yaptık. Kulübümüzün geleceği adına yaptığımız çalışmalardan memnunum. Bu kadar gol pozisyonuna girip de son 1-2 dakikada sıkıntılı bir an yaşamayı gönlümüz arzu etmiyor. Ancak 1. Lig’in en fazla pozisyona giren takımı haline geldik.” diye konuştu.

Sakaryaspor cephesi

ad826x90

Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta da müsabakaya eksik oyuncuları göz önünde bulundurarak, klasik oyunlarının dışında format değişikliği ile hazırlandıklarını belirterek, “75 dakika boyunca bu format değişikliği işimize yaradı. Alanları kapatıp, rakibe pozisyon vermedik. 2 tane de net pozisyon yakaladık ama savunmada hata yaptık. Buna söylenecek bir şey yok. Biz hücum ağırlıklı bir oyun oynuyoruz, bunu yaparken de iyi savunma yapmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Savunmadaki hatalarıyla ilgili hafta içinde yaptıkları çalışmalara oyuncularının hızlı yanıt verdiğini aktaran Özbalta, şunları kaydetti:

“Talihsiz zamandan geçiriyoruz bazen rüzgar tersten esiyor, bazı şeyleri toparlayamıyorsunuz, bu durumlarda çok soğukkanlı durmanız gerekiyor. Bu işin üstesinden gelmek istiyoruz. Gerçekleri bilerek hareket etmek istiyoruz. Sakaryaspor takımın iyi bir takım, soğukkanlı olmak gerekiyor. “

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.