DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9869 -0.28%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN 22919052,23%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray-Beşiktaş maçının ardından

Galatasaray-Beşiktaş maçının ardından

ABONE OL
Kasım 11, 2022 00:00
Galatasaray-Beşiktaş maçının ardından
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi, Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile oynadıkları derbiyi kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Arjantinli futbolcu, 2-1 kazandıkları derbinin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Karşılaşmada takımının gollerini atan Icardi, “Çok önemli bir maç olduğunu biliyorduk. Derbi olduğu için önemliydi. İyi bir mücadele verdik. Goller için çok mutluyum. Üç puanı aldığımız için çok mutluyum. Devam edeceğiz bu şekilde.” diye konuştu.

Saçlarını sarıya boyayan Arjantinli futbolcu, yeni imajıyla ilgili bir soru üzerine, “Görünüşümden ziyade ben bütün haftayı arkadaşlarımla konuşarak, kendimi hazırlayarak geçirdim. Performansım onunla alakalıdır, görünüşümle ilgili değildir.” ifadelerini kullandı.

ad826x90

Sarı-kırmızılı taraftarların oluşturduğu güzel atmosferde kazanmanın önemli olduğunu aktaran Icardi, kendisine yönelik futbol dışı eleştirilerle ilgili olarak da, “Her yerde olduğu gibi burada da eleştiriler olabiliyor. Buradaki eleştirileri de çok fazla önemsemiyorum. Ben her zaman oynadığım oyuna dikkat ediyorum. Oyuncular olarak bu tarz şeylere alışığız. Burada herhangi bir eleştiri geldiğinde odaklanmıyorum. İltifatlara daha çok odaklanıyorum. Burada sadece üç puan aldığımızın farkındayız. Bir sonraki maçı kazanmak için çıkacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

“Bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum”

Galatasaray’da kiralık oynayan Icardi, ilerleyen dönemde de kariyerine sarı-kırmızılı takımda devam etmek isteyip istemediğine yönelik soruya, “Ben burada olduğum için çok mutluyum. Tabi bu sadece bana kalmış bir şey değil. Herkes bana çok destek oldu. Çok iyi adapte olduğumuzu düşünüyorum. Maçı kazandığımız için bugün daha da mutlu hissettim. Bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.” yanıtını verdi.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.