DOLAR 32,4966 -0.17%
EURO 34,7491 -0.35%
ALTIN 2.417,72-0,49
BITCOIN 21679320,69%
İstanbul
18°

AÇIK

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan derbi sonrası dikkat çeken sözler: 2-1 bitti ama 7-3 de bitebilirdi
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan derbi sonrası dikkat çeken sözler: 2-1 bitti ama 7-3 de bitebilirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan derbi sonrası dikkat çeken sözler: 2-1 bitti ama 7-3 de bitebilirdi

ABONE OL
Kasım 11, 2022 01:24
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan derbi sonrası dikkat çeken sözler: 2-1 bitti ama 7-3 de bitebilirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray, sahasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk mücadele sonrası oyunu değerlendirdi.

“2-1 BİTTİ AMA 7-3 DE BİTEBİLİRDİ”

Okan Buruk yaptığı açıklamada, “Futbolcu olarak ilk derbim Beşiktaş’a karşı oynadım ve 2 gol attım. Bugün de takım olarak 2 gol attık. Kazanmak sevindiriciydi. Beşiktaş’ı da tebrik ediyorum. Kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanınca hoca dokundu oluyor, kaybedince hoca yanlış yaptı. Her hoca bir şey deniyor. Sahada bir şeyleri belirleyen oyunculardır. Biz takım olarak oynarsak kazanırız dedim. İlk yarıda tam olarak üstümüzde bir tutukluk vardı, 1-0’dan sonra bile. İkinci yarıda oyuna çok hakim olduk. 2-1 bitti ama 7-3 bitebilirdi.” ifadelerini kullandı.

ABARTILI BULANLAR OLDU

ad826x90

Deneyimli hocanın bu ifadeleri sosyal medyada bazı futbolseverler tarafından abartılı bulundu. Okan Buruk için “Abarttı” şeklinde yorumlar yapıldı.

Okan Buruk’un açıklamalarının devamı şöyle:

“ÇOK GOL ATABİLİRDİK”

“11. topumuz oldu direkten dönen, rekora gidiyoruz. Galatasaray’da sonlandırma eksik deniyor ama bazen top 3 direk arasından geçmiyor, direğe vuruyor. Düzeltmemiz gereken şeyler. 2 hafta önce muhteşem başlangıç yaptık. Gol rekoruna giderken hakem hatası oldu. Bugün takım olarak elimizden geleni yaptık. Beşiktaş’ın da şansları vardı ama kazanmayı hak ettik. Çok gol atabilirdik.

“BUGÜN ÇOK İYİLERDİ”

Beşiktaş’ın çok fazla uzun top oynayacağını biliyorduk. Nkoudou, Cenk görünce bunu oynayacaklarını anladık. Maçın büyük bölümü böyle oynandı. Bazen ikinci topları almakta zorlandık. Oyun olarak daha kaliteli oynayan, daha modern oynayan taraftık. Bu oyunun karşılığını 2-1 ile aldık. Hedeflerimiz devam ediyor. Ligin çok başı. Üst üste 2 maç kazandık ama hiçbir şey kazanmış değiliz. En zorlu fikstürü oynayan takımız. Çok zorlu bir fikstürdeyiz. İyi oynayıp kaybettiğimiz puanlar vardı. Genel olarak bakınca Galatasaray daha iyi olacak. Bugünkü oyunu kendi adıma abartmıyorum. Daha iyisini yapabilecek takımız. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Bugün çok iyilerdi. Taraftarlara bu galibiyeti vermek, onlarla bu galibiyeti kutlamak çok önemli. Galatasaray hedefleri doğrultusunda en iyisini yapmaya çalışacak.

“EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR”

Dizilişimiz ile Mertens’i Icardi’nin yanına sokmaya çalışıyoruz. Statik olan, ‘box’ın içinde olan Icardi. Topları Icardi’ye getirirsek atacağını biliyoruz. Ceza sahası içinde hedefimiz o. Bu hafta bunun için çok çalıştık. Icardi, baştan sona hücum presini de çok iyi yaptı. Tam bir takım oyuncusuydu. Muhteşem oynadı. Galatasaraylıların ondan çok beklentisi var. En iyisini yapmaya çalışıyor.

“MUSLERA MAÇ SONUNDA KONUŞTU”

Kazandıktan sonra hedeflerimiz Muslera dile getirdi ve arkadaşlarına hatırlattı. Birbirimize sarılmamız çok önemli. Tesiste böyleyiz ama kazanınca birliktelik daha farklı bir boyuta geliyor. Muslera, takım kaptanı olarak takıma karşı sorumluluklarını doğru yerine getiriyor. Takım ruhunu ortaya çıkarmak için konuştu Muslera maç sonunda.”

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.