DOLAR 32,3326 0.24%
EURO 35,0873 -0.13%
ALTIN 2.298,470,93
BITCOIN 22843340,81%
İstanbul
19°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Uşakspor Teknik Direktörü Yazıcı, Hakemleri adli olmaya davet ediyorum”
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Uşakspor Teknik Direktörü Yazıcı, Hakemleri adli olmaya davet ediyorum”

Uşakspor Teknik Direktörü Yazıcı, Hakemleri adli olmaya davet ediyorum”

ABONE OL
Kasım 12, 2022 05:48
Uşakspor Teknik Direktörü Yazıcı, Hakemleri adli olmaya davet ediyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Uşak Spor Teknik Direktörü Recep Yazıcı, Pazarspor maçında hakem meydana gelem hakem hatalarına dikkat çekerek, hakemleri adil olmaya davet etti.

Uşakspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı, Pazarspor maçı sonrasında kulübün resmi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Son dakika golüyle 1 puanı kurtarmanın önemine dikkat çeken Yazıcı, öte yandan hakemleri maçlarda daha adli olmaya da davet etti. Yazıcı, “Öncelikle 3 puan parolasıyla çıktığımız Pazarspor maçını 1-1 bitirerek içerideki avantajımızı kullanamadık ve 2 puanı kaybettik. Ancak bu ligde 1 puanda çok kıymetli. Haftalardır puan alamadığımız günleri unutmayalım. Ancak bu maç için özeleştiri de yapacağız. Maça tam konsantre olmamıza rağmen ilk yarı oynadığımız oyun bize yakışmadı. Bireysel hataları fazlasıyla yaptık ve akabinde golü yedik. İkinci yarı istediğimiz oyunu ortaya koyduk. Oyunun mutlak hakimi bizdik. Yine birçok gol pozisyonuna girmemize rağmen atamadık. Tabi ki çalışmalarımızı sürdürüp hatalarımızdan ders çıkaracağız” dedi.

Teknik Direktör Yazıcı, “Bizi hakem engelledi”

Hakemlerin, Pazarsporlu oyuncuların maçı çirkinleştirmesine yardımcı olduğunu söyleyen Yazıcı, “İkinci yarı oyunu tam domine etmişken maçın hakemi Yalçın Taşkın Furat’ın, rakibin oyunu çirkinleştirmesine yardımcı olmasından yakınan Yazıcı, “Gereksiz sarı kartlar bizim oyunu oynamamızı engelledi. 90’nıncı dakikada gol ile sonuçlanacak bir atağımızı faul diyerek kesti ev maça olumsuz etki yaptı. Hakemlerimizi daha sağduyulu ve adil maç yönetmeye davet ediyorum. Tribünleri doldurup takımını destekleyen taraftarlara teşekkürü bir borç biliyorum” ifadesini kullandı.

ad826x90

Öte yandan Uşakspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor, 10 puanla 17. sırada bulunuyor. – UŞAK

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.