DOLAR 32,3310 0.24%
EURO 35,0859 -0.14%
ALTIN 2.300,651,03
BITCOIN 22791750,57%
İstanbul
19°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Beşiktaş’ta Ghezzal ameliyat olacak

Beşiktaş’ta Ghezzal ameliyat olacak

ABONE OL
Kasım 14, 2022 12:12
Beşiktaş’ta Ghezzal ameliyat olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Beşiktaş, Alanyaspor maçında ayak parmağından sakatlanan daha sonra Fenerbahçe derbisinde forma giyen Rachid Ghezzal’ın mevcut durumun sahada yeterli performansını göstermesine engel olduğu sebebiyle Amerika’da ameliyat olacağını açıkladı. Öte yandan Galatasaray derbisinde sakatlanarak oyuna devam edemeyen Valentin Rosier’de ise uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildi.

Siyah-beyazlı ekipten sakat oyuncularla ilgili yapılan açıklama şöyle:

RACHİD GHEZZALFutbolcumuz Rachid Ghezzal, Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig’de Corendon Alanyaspor ile oynadığı maçın ardından yaşadığı ayak ikinci parmak plantar plate yaralanması sonrası Fenerbahçe müsabakası ile takımımıza dönmüştü. Fenerbahçe maçı sonrası ağrılarının kısmen devam etmesi ve destekleyici tüm tedavi yöntemlerinin uygulanmasına rağmen mevcut durumunun sahada yeterli performansı göstermesini engellediğini ifade etmesi üzerine Rachid Ghezzal’a cerrahi tedavi uygulanması kararı alınmıştır. Rachid Ghezzal’ın ameliyatı bu akşam ABD’de gerçekleşecektir.ARTHUR MASUAKUFutbol A Takımımızın 4 Kasım 2022 tarihindeki antrenmanı sonrasında dizinde şişlik ve ağrı hisseden futbolcumuz Arthur Masuaku’nun Acıbadem Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk kemiği eklem yüzünde kemik ödemi tespit edilmiştir. Arthur Masuaku’nun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.JOSEF DE SOUZAGalatasaray müsabakası sonrasında dizinde ağrı hisseden futbolcumuz Josef de Souza’nın Acıbadem Hastanesi’nde yapılan MR incelemesinde sağ dizinde eklem içi sıvı artışı (efüzyon) tespit edilmiştir. Josef de Souza’nın tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır.VALENTİN ROSİERFutbol A Takımımızın Galatasaray ile oynadığı müsabakanın 40. dakikasında sol uyluk arka adalesinde ağrı hissederek oyuna devam edemeyen futbolcumuz Valentin Rosier’in Acıbadem Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem saptanmıştır. Valentin Rosier’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.BERKAY VARDAR

Futbolcumuz Berkay Vardar’ın sol diz iç kısmında ağrı hissetmesi üzerine Acıbadem Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde sol uyluk iç adale grubunda (hamstring) tendinit saptanmıştır. Berkay Vardar’ın tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır.

ad826x90

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.