Galatasaray’dan kiralık olarak Nantes’a giden Mustafa Muhammed performansıyla göz doldurdu!

Galatasaray'ın 2020-2021 sezonunda Mısır Süper Ligi ekiplerinden Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mustafa Muhammed için Zamalek'e toplamda 6 milyon Dolar ödeme yaptı.

Galatasaray kariyerine yüksek perdeden giriş yapan ve Fenerbahçe derbisinde attığı golle taraftarın gönlünde taht kuran Mısırlı golcü, geçtiğimiz sezon beklenen katkıyı sağlayamadı ve bu sezon başında 5 milyon 750 bin Euro satın alma opsiyonu karşılığında Nantes'a kiralandı.

YENİDEN DOĞDU

Galatasaray'dan sezon basında 250 bin euroy'a Nantes'a kiralanan Mustafa Muhammed, Fransa'da kendisini kanıtladı. 6 gol ve 3 asistle beklentileri karşılayan Mısırlı forvet kiralık sözleşmesinde yazan satın alma opsiyonu 5 milyon 750 bin euro.24 yaşındaki golcüden memnun olan Nantes'ın bu parayı ödeyerek bonservisini alacağı öğrenildi. Muhammed, Nantes'da adeta yeniden doğdu. Mısırlı forvet Fransız temsilcisinde bugüne kadar çıktığı 21 karşılaşmada 6 gol atarken 3 asist katkısında bulundu.

FRANSA'DA KALMAK İSTİYOR

Nantes'ta gösterdiği performansla dikkat çeken Muhammed'in satın alma opsiyonunun kullanılması gündeme geldi. Fransız temsilcisi Muhammed için Galatasaray'ın kapısını çalacak ve 5 milyon 750 bin euroluk (107 milyon TL) satın alma opsiyonunu kullanmak için resmi girişimlere başlayacak. Mustafa Muhammed'in de kariyerine Fransa'da devam etmek istediği ve Nantes'ta kalma fikrine sıcak baktığı öğrenildi.