DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0987 -0.02%
ALTIN 2.323,780,20
BITCOIN 2271658-0,23%
İstanbul
17°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Hidayet Türkoğlu: Bu galibiyet, pazartesi günkü maçtan önce bir moral olacaktır
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Hidayet Türkoğlu: Bu galibiyet, pazartesi günkü maçtan önce bir moral olacaktır

Hidayet Türkoğlu: Bu galibiyet, pazartesi günkü maçtan önce bir moral olacaktır

ABONE OL
Kasım 21, 2022 12:12
Hidayet Türkoğlu: Bu galibiyet, pazartesi günkü maçtan önce bir moral olacaktır
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Herkes bu takımın mücadelesinden gurur duymuştur. Biz yönetim olarak oyuncu kardeşlerimizin her zaman arkasındayız. Onlar böyle mücadele ettikçe bizler her zaman gururlanıyoruz. Bugün iyi bir galibiyet oldu. Pazartesi günkü maçtan önce bir moral olacaktır” dedi.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2023 Basketbol Dünya Kupası 2’nci Tur I Grubu 3’üncü maçında Belçika’yı sahasında 34 sayı farkla 86-52 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Genç bir takım olduklarını ve taraftarların desteğiyle daha iyi bir mücadele sergilediklerini belirten Türkoğlu, “Buraya gelen ve televizyon başında milli takımımızın galibiyeti için dua eden taraftarlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Salonlar, onlar olduğunda daha keyifli. Milli takımımızın onların desteğiyle daha iyi performans sergiliyor. Genç bir kadroyuz. Gerek şampiyonlarda gerekse eleme maçlarında farklı kadrolarla oynuyoruz. Bugün inanılmaz derecede mücadele ettiler. Herkes bu takımın mücadelesinden gurur duymuştur. Biz yönetim olarak oyuncu kardeşlerimizin her zaman arkasındayız. Onlar böyle mücadele ettikçe bizler her zaman gururlanıyoruz. Bugün iyi bir galibiyet oldu. Pazartesi günkü maçtan önce bir moral olacaktır” diye konuştu.

“ŞANSSIZLIKLAR YAŞADIK AMA BU HİÇBİR ZAMAN BAHANE DEĞİL”Grupta kalan maçların çok önemli olduğunu aktaran Türkoğlu, “2023 Dünya Şampiyonası için bundan sonraki bütün maçlar anlamlı. Biz ne kadar konuşsak azdır. Bütün teknik ekip her şeyin bilincinde. Şanssızlıklar yaşadık ama bu hiçbir zaman bir bahane değildir. Önemli olan onları geride bırakıp bugünkü maç gibi sahada mücadele etmek. Böyle olunca iyi sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.