DOLAR 32,5906 0.22%
EURO 34,8231 0.42%
ALTIN 2.412,28-0,83
BITCOIN 21593800,40%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SOSYAL YAŞAM DANIŞMANI MEHMET SERDAR KARADUMAN KİMDİR?

SOSYAL YAŞAM DANIŞMANI MEHMET SERDAR KARADUMAN KİMDİR?

ABONE OL
Kasım 21, 2022 14:53
SOSYAL YAŞAM DANIŞMANI MEHMET SERDAR KARADUMAN KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

 

Mehmet Serdar Karaduman, 1973 yılında İstanbul’un en nezih ve en eski semtlerinden Üsküdar’da doğdu. Lise eğitimini Özel Moda Kolejinde, lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünde tamamladı. Bir yandan da Matematik ve İngilizce etüt dersleri vererek öğretmenlik alt yapısını hazırladı.

 

ad826x90

 

Mezuniyetten sonra kurumsal hayata atılarak ülkemizin sektöründe önde gelen firmalarında 5 yıl finans ve yöneticilik tecrübesi edindi. 2002 yılında Özel Bando Çocuk Evi ile tanıştı ve kendi kurumunun başına geçti. Yıllar içinde çocukları, sevgili ekibi, değerli anne babalarla birlikte Özel Bando Çocuk Evi’ni geniş bir aileye dönüştürdü.

 

 

Bu arada iki kızına, Nil ve Nehir’e kavuşarak ebeveynlik denen tatlı kalp ağrısını tattı. Aile içinde ortaya çıkabilecek duygusal zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olabilmek amacıyla Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde 464 Saatlik Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanlığı eğitimini tamamladı.

 

 

Hala Conley Üniversitesi Davranış Bilimleri Yüksek Lisans Eğitimi ile eş zamanlı Vera Cruz Üniversitesinde Davranış Bilimleri Bütünleştirilmiş Doktora Eğitimi almaktadır. Zaman zaman vermekte olduğu aile, çocuk, iletişim, mahremiyet, ihmal ve istismar seminerleri, dergiler için yazdığı makaleler ve katıldığı TV programları ile daha geniş kitlelere ulaşıp çocuklarımızın geleceğe sağlam adımlarla hazırlanmasını sağlamaya çalışmaktadır.

ad826x90

 

 

GERÇEKLEŞEN ULUSLARARASI ALTIN MEDYA ÖDÜLLERİNDE YILIN EN İYİ ÇOCUK, AİLE VE SOSYAL YAŞAM DANIŞMANI MEHMET SERDAR KARADUMAN OLDU.

Yılın En İyi Çocuk, Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanı ödülünü alan Mehmet Serdar Karaduman duruşu, karakteri ve mesleğinde yarattığı başarılı profil ile gecede bulunanların yanı sıra basın dünyasının da ilgisini çekti.

 

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.