DOLAR 32,3784 0.16%
EURO 34,9980 -0.3%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN 2259627-0,69%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Osman Özköylü: “Ligin en çok gol atan takımına karşı gol yemeden galip geldik”
  • MAGAZİN BORSASI
  • SPOR
  • Osman Özköylü: “Ligin en çok gol atan takımına karşı gol yemeden galip geldik”

Osman Özköylü: “Ligin en çok gol atan takımına karşı gol yemeden galip geldik”

ABONE OL
Kasım 22, 2022 14:24
Osman Özköylü: “Ligin en çok gol atan takımına karşı gol yemeden galip geldik”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ad826x90
ad826x90

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Bodrumspor maçından sonra yaptığı açıklamada, güçlü bir rakiple oynadıklarını dile getirerek, “Ligin en çok gol atan takımına karşı gol yemeden galip geldik” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında Pendikspor, sahasında karşılaştığı Bodrumspor’u 3-0 mağlup etti. Maç sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Bizim için önemli bir galibiyet oldu. Ligin en flaş takımlarından birini bu skorla yenmek mutluluk verici. Her takımın iyi yanları ve eksik yanları vardır. Bizde rakibimizin iyi olduğu ve eksik kaldığı yanlarına iyi çalıştık. Ona göre analiz ettik. Aslında bu maça takım olarak çok iyi hazırlanamadık. Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığımız maç sonrası Bodrumspor müsabakasına dün yapılan 15 dakikalık bir taktik antrenman ile çıktık. Rakibin iyi yanlarını çok iyi biliyorduk. Çok dikine oynayan bir rakibe karşı oynadık. Ceza sahasına kalabalık gelen bir ekip. Bugün Bodrumspor’a üstünlük kurabilmek için üçlü bir savunma hattı ile sahaya çıktık. 3-0 dan sonra biraz kendi yarı alanımıza gömüldük, bunu istemiyorduk aslında ama skorunda vermiş olduğu bir gelişme oldu aslında. Son haftalarda alınan mağlubiyetler üzücüydü. Bu maç bu anlamda ekibimiz adına çok güzel oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum aslan gibi oynadılar. Ligin en çok gol atan takımına karşı gol yemeden galip geldik. Bodrumspor iyi kurulmuş bir ekip. Onları da sergilemiş oldukları futboldan ötürü tebrik ediyorum” dedi. – İSTANBUL

ad826x90

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.